Vorig jaar was sprake van een goed georganiseerd feest met veel bezoekers.
Vorig jaar was sprake van een goed georganiseerd feest met veel bezoekers. ((Foto: aangeleverd))

Groot feest in tent in Beets

REGIO - Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april zal voor de 32e keer de zogeheten Feesttent Beets plaatsvinden.

Na een goed georganiseerd en succesvol jaar 2018 was het voor het bestuur een kwestie van de draad weer oppakken en hier en daar wat verbeterpunten aanbrengen voor dit jaar.

De tent wordt woensdag 3 april achter de kerk op het sportveld door de enthousiaste vrijwilligers geplaatst. De tent zal weer sfeervol ingericht worden met licht en geluid, de kachels zullen voor de warmte zorgen en de garderobe is gratis.

De organisatie heeft opnieuw een groot aantal sponsoren enthousiast weten te krijgen om het evenement financieel te steunen een mooi programma in elkaar gedraaid kon worden.

Kindermiddag

De start is op vrijdag 5 april om 15.00 uur met een leuke kindermiddag waarbij alle kinderen van de omliggende dorpen van harte welkom zijn. Het programma is nog even een verrassing.

Op diezelfde dag maar dan 's avonds maakt huis-DJ Marco B. met de feestband Notserious een knalfeest. Een avondvullende show met een vette knipoog. De band heeft een heerlijk repertoire en is super afwisselend. Deze 5 muzikanten zorgen voor een feest in de feesttent en blijven je verrassen.

Zaterdag 6 april is SlamFM On Tour. De Slam-DJ's draaien in heel Nederland en dit jaar ook in Beets! SlamFM On Tour is een totaalconcept en men verzorgt een avondvullend programma. De show in Beets wordt verzorgd door DJ Tom van de Weerd en DJ Rembrandt.

Voor beide avonden is er geen voorverkoop van kaarten. De toegang op vrijdag 5 april is tot 16 jaar gratis. Vanaf 16 jaar € 5,- aan de deur. De toegang op zaterdag 6 april is vanaf 16 jaar € 10,- aan de deur. Voor beide avonden geldt: legitimatie verplicht.

"Het feest wordt mede mogelijk gemaakt lijk gemaakt door onze vele sponsoren en vele vrijwilligers uit Beets en omgeving. Zonder hen is het niet mogelijk om dit feestweekend tot stand te brengen en wij zijn hun dan ook bijzonder dankbaar", aldus mede-organisator Gea Broertjes.

Broertjes meldt tevens dat indien er dit jaar weer net zo'n goed financieel resultaat wordt behaald als in 2018, het bestuur gaat kijken of er iets voor het dorp mogelijk is. "Op welke manier we dat gaan doen, bekijken we na het evenement. Eerst maar eens een positief resultaat proberen te behalen.

Het bestuur doet er alles aan om iedereen een geweldig en gezellig weekend aan te bieden en de saamhorigheid in het dorp te behouden en te versterken. De saamhorigheid is de dagen voorafgaande aan het weekend voor de vele vrijwilligers al een feestje op zich.

Broertjes tot slot: "We wensen iedereen een geweldig gezellig weekend toe. We hopen op wederom een mooi feest."                                                                                                                        

Meer berichten