Noord-Holland van bovenaf gezien. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief maak je kans op een rondvlucht.
Noord-Holland van bovenaf gezien. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief maak je kans op een rondvlucht. ((Foto: AANGELEVERD))

De lucht in via de Rodi Purmerend nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Rodi Purmerend nieuwsbrief en maak kans op een kennismakingsvlucht boven Noord-Holland met Aeroclub Maritime.

Aeroclub Maritime, een van de oudste vliegclubs van Nederland met als uitvalsbasis Den Helder, is gevestigd op Maritiem Vliegkamp De Kooy. De vereniging verzorgde in het recente verleden instructietaken voor marinepersoneel. "Die instructietaak bestaat helaas niet meer, maar onze vereniging onderhoudt nog steeds warme banden met defensie en met de civiele autoriteiten op De Kooy", opent Robert Bakker van Aeroclub Maritime zijn relaas.

Om te vervolgen met: "Om Noord-Hollanders kennis te laten maken met onze vereniging nodigen we ze graag uit om een kijkje te komen nemen en kennis te laten maken met onze opleidingsmogelijkheden. We beschikken over fantastisch moderne (les)vliegtuigen, die met participatie ook nog eens bijzonder goedkoop zijn te vliegen. Het samenspel met de militaire verkeersleiding voegt direct waarde toe aan je opleiding. Natuurlijk is het nergens goedkoper te landen dan op onze thuisbasis, maar we zijn ook veelvuldig op Texel te vinden."

Veiligheid en kwaliteit

Aeroclub Maritime geeft een officiële Declared Training Organisation (DTO) opleiding en voldoet daarmee aan alle nationale en Europese eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit van de opleiding. "Onze ligging in een gecontroleerd gebied aan de kust met alle denkbare weersomstandigheden garandeert een kwalitatief hoogwaardige opleiding gegeven door ervaren instructeurs." Als je na je opleiding je brevet op zak hebt kun je moeiteloos door heel Europa vliegen en dat geeft een geweldig gevoel!

Aeroclub Maritime verwelkomt graag nieuwe leden. Bakker: "Naast dat zelf leren vliegen of meevliegen enorm aansprekend is', zien we ook potentie in het opleiden van zowel potentiele professionele vliegers als hobbyvliegers. Daarnaast zou nieuwe aanwas - verjonging - ook voor een stimulerende impuls kunnen zorgen." Meer informatie op de website www.aeroclubmaritime.com.

Nieuwsbrief

Lezers die zich inschrijven voor de nieuwsbrief maken kans op een kennismakingsvlucht boven Noord-Holland om zodoende onze provincie vanuit een unieke invalshoek te bekijken. Dit kan eenvoudig en snel via onderstaand formulier. Blijf op de hoogte van al het nieuws, evenementen en lezersacties via de nieuwsbrief van Rodi Purmerend.

Meer informatie over Aeroclub Maritime: www.aeroclubmaritime.com

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries