(Foto: Vincent de Vries/Rodi Media)
Bedrijf in Beeld

Thuis bij Beauty & More Purmerend

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND - Thuis bij Beauty & More Purmerend. En dat in de meest letterlijke zin van het woord. Want de altijd goedlachse en spontane schoonheidsspecialiste Mirella de Beer (32) heeft haar professioneel ingerichte praktijk aan huis. In een speciaal geoutilleerde ruimte beheerst zij het vak letterlijk, tot in de puntjes van haar vingertoppen.

Mirella heeft na een respectabele carrière in de horeca eind 2016 de bewuste keuze gemaakt om een ander, nieuw en ambitieus (schoonheids)ideaal te verwezenlijken. "Ik heb altijd al iets in de beauty branche willen doen. Ik ben inmiddels op vele gebieden gespecialiseerd en gecertificeerd. Daarnaast volg ik dagelijks de allernieuwste ontwikkelingen op mijn vakgebied."

Op afspraak

Belangrijk vindt Mirella het geven van optimale persoonlijke aandacht. "Wij werken op afspraak. In de beautysalon kunnen klanten terecht voor wimperextensions, henna brows, de pijnloze facelift techniek Hifu en Fibroplast Purebeau. Deze laatste behandeling geeft in zestien weken tijd een liftende werking, rimpels verdwijnen en de huid ziet er tien jaar jonger uit." Andere aanbevelenswaardige behandelingen zijn carbon peeling, tattoo en pigment verwijderen en permanente make-up. De salon is rustgevend ingericht en GGD goedgekeurd. Als speciale voorjaarsactie wordt in maart 10% korting gegeven op alle behandelingen.

Beauty & More Purmerend, Tuinstee10, Purmerend-Noord, geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur op afspraak, tel. 06-14199493. Meer informatie: www.beautyinklashesenmorepurmerend.nl

Meer berichten