De medewerkers van De Hypotheker voor de nieuwe vestiging.
De medewerkers van De Hypotheker voor de nieuwe vestiging. ((Foto: aangeleverd))

De Hypotheker is verhuisd naar Looiersplein

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND - De Hypotheker in Purmerend is verhuisd naar een pand aan het Looiersplein 4. Na een grondige verbouwing zijn de deuren begin deze maand geopend om klanten van een goed financieel advies te voorzien. De vestiging is een samenvoeging van De Hypotheker Purmerend Weidevenne en Volendam.

Chris van der Salm, franchisenemer van de vestiging, is enthousiast: "Het was een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn. We hebben voor deze nieuwe plek gekozen vanwege de centrale locatie in het centrum, aan de rand van het winkelgebied. De nieuwe locatie is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. De vestiging is uitgevoerd met drie advieskamers, zodat er veel adviesgesprekken tegelijk gevoerd kunnen worden. We merken dat de behoefte aan persoonlijke aandacht groeit, ondanks de impact van digitalisering op de hypotheekmarkt. Een hypotheek is een product dat veel impact heeft op de financiële situatie van onze klanten."

De vestiging is aangesloten bij de grootste onafhankelijke keten van hypotheekadviseurs, De Hypotheker. Van der Salm: "De Hypotheker staat voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies. Klanten krijgen bij ons een actueel en deskundig advies op maat, waarbij de wensen en situatie van de klant centraal staan." De Hypotheker bestaat al ruim 30 jaar en heeft in deze tijd meer dan 1 miljoen mensen geholpen met de leukste en grootste aankoop van hun leven: hun huis. Het landelijke netwerk telt op dit moment 180 vestigingen, dat maakt van De Hypotheker een grote marktpartij. Van der Salm: "We horen bij een grote club. Daardoor kunnen we gunstige voorwaarden en scherpe tarieven afspreken met de belangrijkste banken en verzekeraars."

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten