Jill heeft grote plannen.
Jill heeft grote plannen. ((Foto: aangeleverd))

Jill Piet opent eigen salon

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND - Als je ouders allebei zelfstandig ondernemer zijn, ligt het enigszins voor de hand dat ook de kinderen worden aangetrokken tot het ondernemersvak. Zo is dat ook gegaan bij de familie Piet, want daar opende dochter Jill in Purmerend haar eigen salon.

Jill rondde een opleiding tot schoonheidsspecialist af en legde daarmee een gezonde basis. Gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met producten van het merk Botanical Beauty. Dit zijn 100% natuurzuivere producten. Daarnaast is Jill ook goed thuis in wimperextensions, wimperlifting en het bleken van tanden. Hiervoor heeft ze aparte cursussen gevolgd en afgerond.

Thans is Jill Piet druk bezig om haar bedrijf op te zetten. Haar grote droom is om over niet al te lange tijd haar salon full-time te runnen. Om een vliegende start te maken, introduceert ze een korting van € 5,- op een behandeling.

Voor meer informatie kan men het beste contact opnemen met haar. Haar telefoonnummer is 06 23 25 82 80. Een mail sturen kan ook, naar jillpiet66@gmail.com

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten