Peter Denkers in zijn bezorgauto.
Peter Denkers in zijn bezorgauto. (aangeleverd)
Online advertorial

Eten met gemak

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Met de maaltijdservice Eten met gemak maakt Peter Denkers het voor iedereen mogelijk om makkelijk lekker en gezond te eten. Gezonde maaltijden, op bestelling klaar gemaakt voor iedereen die niet meer kan of wil koken. Bent u alleenstaand, heeft u een drukke baan en een vol sociaal leven? Eten met gemak staat voor persoonlijke service, verse maaltijden en geen verplichte afname. Een lokale onderneming met flexibele levertijden en verschillende betalingsmogelijkheden. Wilt u pinnen bij aflevering of toch liever een automatische incasso? Geen probleem! En dat allemaal voor een vaste lage prijs.

Eten met gemak heeft meer dan 150 gerechten op het menu staan. Van Hollandse pot tot de Mediterrane en Aziatische keuken, er is voldoende keus voor iedereen.

Peter Denkers is uw contactpersoon voor de regio West-Friesland, Purmerend, Waterland en Zaanstad. en altijd bereikbaar als u vragen heeft. U kunt hem altijd bellen als u vragen heeft over onze verse ingrediënten of als u een proefbox wilt bestellen.

Kijk voor meer informatie op www.etenmetgemak.nl, of bel 0228 82 00 54.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten