‘Nieuwe voorjaarscollectie is nu binnen’

Partnerbijdrage
De nieuwe voorjaarscollectie is binnen bij Big L Jeans.
De nieuwe voorjaarscollectie is binnen bij Big L Jeans. (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER – “We zijn meer discounter dan outlet. Want onze collectie is een mix van reguliere kleding die we gewoon bij de bekende merken inkopen. En het aanbod dat als outlet wordt aangeboden”, legt Ferdi Hillenaar, regiomanager van Big L Jeans Wormerveer uit. Goed nieuws: de nieuwe voorjaarscollectie hangt nu in de 1200 m2 grote zaak aan Noorddijk 41 in Wormerveer. Wie een belletje geeft naar : 075 – 3030 339 voor het maken van een shopafspraak, krijgt de tijd om lekker én veilig shoppen. Dat kan ook op Tweede Paasdag. Maak wel gelijk een afspraak is het advies.

Coronaveilig merkkleding shoppen bij Big L Jeans Wormerveer

Het is lastig de doelgroep van Big L onder één noemer te vangen. De betiteling ‘familiewinkel’ past misschien het beste bij het assortiment van Big L. Want je komt er zowel trendy kinderkleding tegen (vanaf maat 98) als hippe damesmode terwijl de 70-plusser ook slaagt voor zijn klassieke Wrangler Texas jeans. Voeg daarbij het gegeven dat je altijd merkkleding koopt met kortingen die tot 70% oplopen en je hebt de ijzersterke formule van Big L Jeans omschreven.

En vergeet niet de geweldige industriële inrichting. Je shopt in een oude machinefabriek met het originele interieur uit de jaren 50. Deze mix maakt het shoppen ‘gewoon’ erg leuk en verrassend.

‘Kledingtheater’

“Eigenlijk is het één groot (kleding)theater”, lacht Ferdi. “Gelukkig zijn we een gezond bedrijf – met vijf vestigingen - waardoor we gewoon volop in kunnen blijven kopen. We hebben altijd een groot aanbod merkkleding. Bijvoorbeeld van merken als PME, Armani, Jack&Jones, Tom Tailer, Petrol, Vero Moda, Cars, Wrangler en Cast Iron. In feite vind je alles wat je in outlets als Bataviastad kunt kopen, ook bij ons.”

Het coronaveilige shopavontuur begint met een telefoontje naar Big L Jeans. Naar wens kan de klant private shoppen en lekker rondstruinen met hulp van een adviseur. Of zelf je gang gaan. “Voor wie toch liever thuis kleding wil passen, hebben we de Big L Shopbox in het leven geroepen. Aan de hand van de opgegeven voorkeuren stellen we een kledingbox samen met ‘belachelijk veel handel’. Die box leveren we dan aan huis. Slaag je, dan betaal je gewoon met een tikkie”, legt Ferdi uit.

Spaarkaart

Daarnaast zijn er altijd acties waar je als klant voordeel mee pakt. Zoals de Big L-spaarkaart. Voor elke uitgegeven euro krijg je één punt. Via een progressief oplopend systeem krijgt de koper keihard voordeel in klinkende euro’s. Vraag er maar naar bij het verkoopteam.

Of snuffel alvast rond in de webshop op www.bigl.nl om zo je keuze makkelijker in de winkel te maken.