Eenakter over verlies en verwerking

  Nieuws

PURMEREND - Het Netwerk Palliatieve Zorg Zaanstreek/Waterland verzorgt woensdag 21 november Café Doodgewoon met de eenakter 'Onderweg'. Dit wordt gehouden in het Jaap van Praag van De Zorgcirkel, Rietgorsplein 1 in Purmerend. Iedereen is welkom vanaf 19.15 uur. Het programma start om 19.30 uur. De toegang is gratis.
'Onderweg' is een voorstelling met veel muziek en verhalen die uit het hart komen, verhalen over verlies, verdriet, liefde, loslaten en het leven weer oppakken. Ernst Buning vertelt met liedjes en korte anekdotes zijn verhaal. Hij neemt de bezoekerd mee in de achtbaan van emoties rond de ziekte en overlijden in 2011 van zijn vrouw Ann en de weg om het eigen leven weer op te pakken en de mooie herinneringen te koesteren. Het is een persoonlijk verhaal van hart tot hart.
Café Doodgewoon is een bijeenkomst voor iedereen die met terminale (palliatieve) zorg te maken heeft of hierin geïnteresseerd is, van patiënt en mantelzorger/vrijwilliger tot professionele zorgverlener. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen lotgenoten en professionals elkaar ontmoeten en ervaring en informatie uitwisselen.

Meer berichten