Werkzaamheden voor kerstboom Koemarkt - Boom feestelijk verlicht tijdens Winters Purmerend

  Nieuws

PURMEREND - Vanaf maandag 19 november wordt op de Koemarkt een gat gemaakt om ruimte te maken voor een enorme kerstboom. De ondernemers van de Koemarkt, verenigd in de BIZ (bedrijveninvesteringszone) Koemarkt, plaatsen begin december een gigantische grote boom. Deze blijft tot na de feestdagen staan.

De werkzaamheden nemen enkele dagen in beslag. De stenen worden opengebroken zodat onder de Koemarkt een 8 meter diepe buis kan worden geplaatst. Die wordt vervolgens grotendeels gevuld met beton, zodat de boom straks stabiel staat. Na de werkzaamheden ziet het plein er weer uit zoals we gewend zijn, maar dan met een deksel over het gat. Op maandag 3 december komt daarin de grote kerstboom te staan.

Winters Purmerend
Tijdens het grootschalige evenement Winters Purmerend wordt de sfeerverlichting voor het eerst ontstoken. Dit gebeurt bij de opening van het evenement op zaterdag 8 december om 18.00 uur. Inwoners en andere bezoekers zijn daarbij natuurlijk van harte welkom. Meer informatie over de activiteiten tijdens Winters Purmerend is te vinden op de website www.winterspurmerend.nl.

Meer berichten