Peter de Graaf in finale Ouderen Songfestival

  Nieuws
Peter de Graaf tijdens een van de repetities. (Foto: Willemijn Ploem)
Peter de Graaf tijdens een van de repetities. (Foto: Willemijn Ploem) (rodi.nl)

PURMEREND - Purmerender Peter de Graaf staat zaterdag 8 december in de grote finale van het Ouderen Songfestival 2018, dat in het DeLaMar Theater in Amsterdam plaatsvindt.
De Graaf doorliep glansrijk de voorronde en de halve finale van dit landelijke festival voor zangtalenten van 55 en ouder. Als finalist gaat hij de strijd aan met 15 mede-finalisten. Allen worden live begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk. De presentatie van de 27e editie is in handen van Dolly Bellefleur.
Met zijn vertolking van 'O mooie Westertoren' (bekend van Willy Alberti) maakt Peter kans jury en publiek voor zich te winnen. Hij zou zomaar zowel de vakjuryprijs als de Hans Martinusse|Amsterdamprijs (publieksprijs) in de wacht kunnen slepen. Door een stem uit te brengen op Peter de Graaf kan de Purmerender de OSF-internetprijs 2018 in handen krijgt. Stemmen is mogelijk tot zaterdag 8 december.
Voor het stemmen, aanvraag toegangskaarten en nadere informatie kijk op www.ouderensongfestival.nl | https://youtu.be/eMsE2vYgmg4

Meer berichten