Nieuwjaarsfeestje inbieb met Thea Taal

  Nieuws

PURMEREND - Op zondag 6 januari komt Thea Taal met haar knuffelaap meneer Apenstaartje naar de Bibliotheek Purmerend om met kinderen van 4 tot en met 8 jaar te lezen, te knutselen en te zingen. Aanvang 14.00 uur.
Iedere maand is er een ander thema en komende zondag is dat 'Gemaskerd bal'. Kinderen kunnen zelf een masker maken en een dansje doen.

Thea Taal heet van oorsprong Sharon Engers. De 28-jarige Purmerendse geeft les op het mbo, maar is ook op verschillende manieren actief in het basisonderwijs. Sharon heeft altijd al een passie gehad voor het docentschap en is daarnaast graag op een creatieve manier bezig met kinderen. Zij heeft een grote liefde voor de Nederlandse taal en wil dit graag overdragen aan iedereen om haar heen.
Met de themamiddag op zondag in de bieb richt Engers zich tot de kleintjes. Sharon maakt gebruik van zelfgeschreven liedjes en begeleidt zichzelf bij de uitvoering hiervan op de gitaar. De toegang is gratis en Thea Taal vind het heel erg leuk als de kinderen verkleed komen.

Meer berichten