Tante Tilly en stagiaire Esther.
Tante Tilly en stagiaire Esther. ((Foto: aangeleverd))

Activiteiten 't Stadsplein

BOVENKARSPEL - Er staat in de maand mei weer een aantal activiteiten op stapel bij stichting 't Stadsplein te Bovenkarspel.

In het senioren-eetcafé staat 9 mei van 13.00 tot 15.00 uur een heerlijke lunch op het programma die wordt bereid door Tilly. Tante Tilly kookt een milde drie gangen lunch uit haar geboorte land Indonesië. Bezoekers hoeven in de avond dan niet meer warm te eten. Naast dat het eten met liefde wordt bereid is het ook nog eens super gezellig. Dit is de laatste keer van dit seizoen, in september wordt een en ander weer opgepakt. Het Senioren eetcafé is één keer per maand op donderdag. Het is vrij snel vol dus, graag op tijd aanmelden.

Hippe Burgers

Een kookworkshop onder de noemer 'Hippe Burgers' (vanaf 16 jaar en volwassenen) staat zaterdag 11 mei van 17.00 tot 21.00 uur gepland. In deze kookworkshop gaan de deelnemers verschillende burgers zelf maken. Iedereen maakt een variatie aan mini burgers, van rund, kip tot vegetarisch. Welk broodje hoort bij welke burgers? Leer toppings en sausjes zelf maken. Wie de kunst van het burger maken zelf onder knie heeft, wil nooit meer anders. Zij gaan deze zomer zelf aan de slag!

Salades en Soepen van de Balkan

Een kookworkshop voor volwassenen wordt donderdag 16 mei van 17.00 tot 21.00 uur gehouden. Ontdek de salades en soepen uit de Balkan keuken. Deze Slavische keuken kenmerkt zich door Mediterrane invloeden, maar ook worden er specerijen en kruiden uit het Midden Oosten gebruikt. Veel verse groente en verrassende zomerse combinaties. De Bulgaarse Sasha neemt de deelnemers mee op reis. Informatie en aanmelden via www.tstadsplein.nl

Meer berichten