Vogelbeurs.
Vogelbeurs. ((Foto: aangeleverd))

StrekerVogelVrienden organiseren beurs

GROOTEBROEK - De StrekerVogelVrienden organiseren zondag 17 maart wederom een vogelbeurs in Clubgebouw 'Eerste Streker Luchtpost' (duivenlokaal) naast zwembad De Kloet aan de wijzend 12 in Grootebroek. Openingstijden: 9.30 tpt 12.00 uur.

Deze beurs is in het bezit van het keurmerk van vogelbeurzen. De organisatie leeft dan dan ook de regels voor het houden van vogelbeurzen na. Dat wil zeggen maximaal twee vogels tot en met de grote van een grasparkiet in een tt-kooi, grote parkieten in een kistkooi of stalen kooi. Lopers zijn als verkoop kooi niet toegestaan. Er worden verschillende soorten vogels te koop aangeboden, onder andere parkieten, kleur- postuur- en zangkanaries en verschillende soorten tropische vogels. Ook is een aantal handelaren aanwezig met voer en diverse vogelbenodigdheden.

Overtollige vogels

Voor iedereen (dus ook niet-leden) is het mogelijk om een of meerdere meters te huren om overtollige vogels en/of benodigdheden te verkopen. De tafelhuur bedraagt € 1,- per meter. Entree is € 0,50. Vooraf aanmelden voor tafelruimte verplicht, want op is op. Er wordt bij inbreng gecontroleerd op gezondheid van de vogels. Duiven, kwartels en hoenderachtigen worden niet toegelaten.

Voor informatie of het bestellen van meters: 0228-511939 (Erik) of 0229-264703 (Alfons).

                                                                                 

Meer berichten