De 7 beste hotels in Rijswijk!

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: Hier vind je de beste hotels van Rijswijk!)

RIJSWIJK - Ga je een weekendje weg naar Rijswijk of Den Haag? Wij zetten de 7 beste hotels in Rijswijk voor je op een rij, zodat de keuze wat makkelijker wordt en jouw accommodatie snel geboekt is. Laat het genieten van de de prachtige stad en beste hotels in Rijswijk maar beginnen!

De 7 beste hotels in Rijswijk

Rijswijk biedt een verscheidenheid aan hotels voor elke reiziger. Van luxe accommodaties met moderne voorzieningen tot gezellige boetiekhotels en budgetvriendelijke opties, er is voor elk wat wils. Geniet van de prachtige omgeving van Rijswijk en Den Haag, historische bezienswaardigheden en gastvrijheid van de hotels in deze charmante regio. De hotels zijn geselecteerd op basis van de beste beoordelingen op Booking, Tripadvisor en Google Reviews.

Dit zijn de 7 beste hotels in Rijswijk:

  • Hotel Hoevevoorde, Rijswijk
  • Hotel Savarin, Rijswijk
  • Urban Hotel The Golden Stork, Rijswijk
  • Best Western Hotel, Rijswijk
  • Bastion Hotel Den Haag - Rijswijk
  • Hotel Van der Valk, Delft (langs A4)
  • B&B Oude Bakkerij, Rijswijk

1. Hotel Hoevevoorde | Rijswijk

Ontdek Hotel Hoevevoorde in Rijswijk, een historisch wit pand op landgoed Overvoorde. Geniet van rust en comfort in de voordelige hotelkamers, waaronder ruime suites, luxe kamers en comfortabele kamers. Het hotel in Rijswijk biedt gasten een comfortabel verblijf met moderne voorzieningen. Het historische pand straalt charme uit en ligt gunstig nabij het strand en Den Haag. Prijzen beginnen vanaf ongeveer 90 euro per nacht.

Het adres van hotel Hoevevoorde is Van Vredenburchweg 170, Rijswijk.

2. Hotel Savarin | Rijswijk

Hotel Savarin in Rijswijk, voorheen bekend als Huize Zuidhoorn, verwelkomt gasten in een exclusief vijf-sterrenhotel. De prachtige grandeur van het pand is gecombineerd met 35 moderne kamers en suites, die luxueus zijn ingericht. Een hotel in Rijswijk verblijf waar niets aan ontbreekt. Prijzen beginnen vanaf ongeveer 175 euro per nacht.

Het adres van Hotel Savarin is Laan van Hoornwijck 29, Rijswijk.

3. Urban Hotel The Golden Stork | Rijswijk

Op zoek naar het beste hotel Rijswijk? Ontdek dan Urban Hotel The Golden Stork in Rijswijk, waar gasten zich onderdompelen in een volledig ingerichte hotelkamer. Geniet van socializen, ontmoet gelijkgestemde individuen en smeed levenslange vriendschappen in onze de gemeenschappelijke ruimtes en knusse hoekjes. Prijzen beginnen vanaf ongeveer 80 euro per nacht.

Het adres van Urban Hotel The Golden Stork is Volmerlaan 7, Rijswijk.

4. Best Western Hotel | Rijswijk

Het Best Western Hotel in Rijswijk is een eigentijds, stijlvol en modern hotel. Het hotel in Rijswijk biedt 252 comfortabele kamers met gratis internet, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en meer. Geschikt voor zowel zakelijke als recreatieve gasten, beschikt het hotel ook over vergaderzalen, fitnessfaciliteiten, parkeergelegenheid en een restaurant voor lunch en diner. Prijzen beginnen vanaf ongeveer 135 euro per nacht.

Het adres van Best Western Hotel is Generaal Eisenhowerplein 1, Rijswijk.


Foto: Archief

5. Bastion Hotel Den Haag - Rijswijk

Bastion Hotel in Rijswijk biedt comfortabele accommodatie en uitstekende voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Gunstig gelegen nabij Den Haag en Delft, verwelkomt het hotel zowel zakelijke reizigers als toeristen. Met vriendelijk personeel en moderne faciliteiten is het de ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen of voor een ontspannen overnachting. Prijzen beginnen vanaf ongeveer 85 euro per nacht.

Het adres van Bastion Hotel is Polakweg 12, Rijswijk.

6. Hotel Van der Valk | Delft (langs A4)

Hotel Van der Valk in Delft bevindt zich aan de rand van Rijswijk. Het hotel biedt gasten een comfortabel en gastvrij verblijf. Met zijn gunstige ligging en moderne voorzieningen is het een uitstekende keuze voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Prijzen beginnen vanaf ongeveer 115 euro per nacht.

Het adres van Hotel Van der Valk is Peuldreef 3, Den Hoorn (Delft).

7. B&B Oude Bakkerij | Rijswijk

Geen hotel, maar wel aan te bevelen als overnachting! B&B Oude Bakkerij in Rijswijk is een charmante accommodatie voor een aangenaam verblijf. Geniet van de historische ambiance van deze voormalige bakkerij, omgebouwd tot een gezellige bed & breakfast. Met zijn centrale ligging en warme gastvrijheid biedt het een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en tot rust te komen. Prijzen beginnen vanaf ongeveer 130 euro per nacht.

Het adres van B&B Oude Bakkerij is Schoolstraat 18, Rijswijk.

Goedkoop hotel Rijswijk

Ben je op zoek naar een goedkoop hotel in Rijswijk? Kijk dan eens naar hotels als Hotel Hoevevoorde, Urban Hotel The Golden Stork en Bastion Hotel. Deze hotels hebben allemaal goedkope kamers waar je al kunt verblijven voor ongeveer 80 tot 90 euro per nacht.

Beste hotel Rijswijk

Wat is dus het beste hotel Rijswijk? Dat is natuurlijk aan jou om te beoordelen! Hou je van luxe en comfort? Dan zouden we kiezen voor Hotel Savarin, maar ben je meer gecharmeerd van authentieke accomodaties? Dan gaat je voorkeur waarschijnlijk uit naar Hotel Hoevevoorde op landgoed Overvoorde of B&B Oude Bakkerij! Of misschien kies je liever voor een bekende keten zoals Van der Valk of het Bastion Hotel Den Haag. Voor een zakelijk verblijf is Best Western waarschijnlijk het beste hotel Rijswijk (en omgeving). Kortom: jij beslist. Alvast een fijn verblijf!