Inschrijven Kunstroute Drechterland

Algemeen
Ga verschillende tuinen langs tijdens de Kunstroute Drechterland.
Ga verschillende tuinen langs tijdens de Kunstroute Drechterland. (Foto: Pexels)

DRECHTERLAND - De 18e Kunstroute Drechterland vindt zaterdag 17 en zondag 18 juni plaats. Al heel wat jaartjes biedt de Kunstroute Drechterland een verrassende en afwisselende route langs ateliers en overige locaties in de Gemeente Drechterland.

De Kunstroute Drechterland biedt de mogelijkheid om de diverse locaties te bezoeken in de dorpen Hoogkarspel, Venhuizen, Hem, Oosterleek, Wijdenes, Schellinkhout en Oosterblokker. Er is een grote diversiteit aan kunstzinnig talent binnen de gemeente Drechterland te zien. Op www.kunstroutedrechterland.nl zal een handige routekaart worden geplaatst met alle locaties die bezocht kunnen worden.

Young Artist gezocht

Ook voor de editie 2023 is de organisatie op zoek naar jonge kunstenaars (jonger dan 25 jaar) om op enkele sfeervolle locaties als gastexposanten te exposeren. Deze “Young Artists” uit Drechterland wordt de mogelijkheid geboden om kunstwerken kosteloos te exposeren tijdens de Kunstroute editie 2023. Ben jij een Young Artist en durf je het aan om jouw werk te showen op een leuke locatie in Drechterland, geef je dan op via info@kunstroutedrechterland.nl . Stuur als je wilt een paar foto’s van je werk mee en je hoort zeer spoedig van de organisatie.

Exposanten

Naast Young Artists is de organisatie van de Kunstroute - net als ieder jaar – natuurlijk ook op zoek naar (volwassen) exposanten uit Drechterland en gastexposanten die buiten de gemeente Drechterland wonen. U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op onze website www.kunstroutedrechterland.nl/aanmelden. De contributie bedraagt 30,- euro. Op de aanmeldpagina staan alle bijzonderheden over contributie, in te leveren foto’s en tekst. Kort na uw aanmelding zal contact met u worden opgenomen.

Bent u creatief actief en vindt u het spannend om deel te nemen aan de Kunstroute Drechterland? Geef u dan vóór 1 april 2023 op via www.kunstroutedrechterland.nl/aanmelden.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda