Ingrid Kruyssen exposeert in Hertenkamp

Cultuur
Ingrid Kruyssen is bij sommigen bekender als zangeres, dit weekend opent haar expositie in Hertenkamp Enkhuizen.
Ingrid Kruyssen is bij sommigen bekender als zangeres, dit weekend opent haar expositie in Hertenkamp Enkhuizen. Foto: aangeleverd

ENKHUIZEN – De eerste feestelijke expositie in bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen vindt zondag 11 juli plaats. Bezoekers zijn van 11.00 tot 15.30 uur van harte uitgenodigd. De expositie toont schilderijen van Ingrid Kruyssen en speciaal voor deze openingsdag ook een serie door haar vervaardigd keramiek. 

De schilderijen tonen onder andere bloemen, koeien, natuur, maar ook fantasie- en kleurrijke menselijke taferelen zoals Terrasje pikken, iets wat we allemaal zo gemist hebben het afgelopen jaar. De expositie blijft tot medio september te bezichtigen. 

Optreden Ingrid Kruyssen

Op deze openingsdag hebben bezoekers de gelegenheid om Ingrid Kruyssen te ontmoeten. Tussen 12.30 uur en 14.30 geeft zij een muzikaal optreden, Ingrid is zangeres, met gitarist Rene Nijenhuis. Zie voor een voorproefje www.ingridkruyssen.nl. Praktische informatie: Hertenkamp Enkhuizen is in de maanden juli en augustus alle dagen voor publiek open van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang is gratis. Coronaregels worden in acht genomen. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen. 

Kijk op de website voor de routebeschrijving www.hertenkampenkhuizen.nl.

Deel van een schilderij.
Keramiek Ingrid Kruyssen.
Afbeelding