Teun van Elzen in Het Postkantoor

Cultuur
Teun van Elzen speelt 14 april in Het Postkantoor. Deze voorstelling is de laatste van de serie Cabarettalenten.
Teun van Elzen speelt 14 april in Het Postkantoor. Deze voorstelling is de laatste van de serie Cabarettalenten. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - De laatste cabaretvoorstelling in Het Postkantoor wordt 14 april ingevuld door Teun van Elzen, een snel rijzende ster in de comedywereld.

In zijn voorstelling denkt Teun van den Elzen heel lang dat hij als enige snapt hoe de wereld werkt. Wat blijkt? Hij snapt het als enige niet. De cabaretier wil een gedachtenexperiment doen met het publiek. Hoe kunnen we de Nederlandse samenleving opnieuw inrichten, en daarbij geld en macht verdelen? Onze identiteit hebben we zojuist bij de deur ingeleverd. We weten niet meer of we man of vrouw, rijk of arm zijn. Daardoor kunnen we het land niet inrichten naar onze eigen belangen, maar moeten we kijken wat voor iedereen het beste is.

Seks en politiek

Hij studeerde politicologie, maar verwacht geen politieke correctheid van deze vlijmscherpe comedian. Hij spaart niets of niemand — ook zichzelf niet. Waar zijn programma over gaat? “Seks en politiek. Meer kan ik er niet over zeggen,” laat hij weten. Het is een sterke zet van de 29-jarige Teun van den Elzen om zijn achtergrond als politicoloog in te zetten in zijn interessante debuutshow.

Informatie

Deze voorstelling is de laatste van de serie Cabarettalenten. Iedereen is vrijdag 14 april welkom in Het Postkantoor aan de Hoofdstraat 17, 1611 AA in Bovenkarspel. De aanvang is om 20:00 uur. De kosten bedragen 18,50 euro. CJP is 17,- euro. Ga voor meer informatie naar de website:
www.hetpostkantoor.info.