Gemeenschapsveilingen in Wijdenes en Venhuizen

Nieuws
De gemeenschapsveilingen in de gemeente Drechterland worden op zaterdagen 9 en 16 maart georganiseerd.
De gemeenschapsveilingen in de gemeente Drechterland worden op zaterdagen 9 en 16 maart georganiseerd. (Foto: Stockfoto)

WIJDENES / VENHUIZEN - De gemeenschapsveiligen vinden zaterdag 9 en 16 maart plaats in Dorpshuis de Wiekslag in Wijdenes en in café-restaurant de Roode Leeuw in Venhuizen.

De afgelopen weken is de organisatie druk bezig geweest met de voorbereidingen van deze veilingavonden. Zo hebben we heel veel leuke kavels verzameld. Bijvoorbeeld een hele middag golfen op de golfbaan in Westwoud, een verzorgde avondje spelletje spelen, een whiskeyproeverij, een excursie naar de renovatie van de Afsluitdijk of een dagje naar Zeehondenopvang Ecomare op Texel. Maar je kunt ook bieden op heerlijke taarten, massages en interessante rondleidingen bij plaatselijke bedrijven. De catalogus met alle kavels kunt u vinden via de website van de Gemeenschapsveiling.

Opbrengst 

Tijdens de gemeenschapsveiling worden de opbrengsten verdeeld over de verschillende verenigingen, zo wil ’t Hemmerven het geld besteden aan het onderhoud van het tegelwerk, de muziekvereniging Venhuizen aan de vervanging en aanschaf van muziek accessoires en het Reddingsstation Wijdenes besteed het geld aan nieuwe overlevingspakken.

Informatie

Belangstellenden zijn 9 maart welkom in Wijdenes en 16 maart welkom in Venhuizen om op de kavels te bieden. Kun je niet aanwezig zijn op deze data, maar heb je wel interesse in één van de kavels? Neem dan contact op via: gvven
huizen@gmail.com.