Eerste gemeenschapsveiling in Bovenkarspel

Nieuws
De eerste gemeenschapsveiling in Bovenkarspel vindt vrijdagavond 15 maart plaats.
De eerste gemeenschapsveiling in Bovenkarspel vindt vrijdagavond 15 maart plaats. (Foto: Stockfoto)

BOVENKARSPEL - Bovenkarspel beleeft vrijdagavond 15 maart een primeur. In de grote zaal van restaurant Mizo (voormalig Roode Hert) zal dan de allereerste officiële Gemeenschapsveiling plaatsvinden. Voor en door een fiks aantal Bovenkarspelse verenigingen, stichtingen en uiteraard de parochie, als eerste initiatiefnemer van deze editie.

Het doel van de Gemeenschapsveiling is om zogenaamde ‘kavels’, ingebracht door dorpsbewoners en ondernemers, te verkopen waarna de opbrengst ten goede komt aan het lokale verenigingsleven. Deze kavels kunnen staan voor van alles en nog wat: Van een goede fles wijn tot een kledingbon van De Wit en een taart op afroep tot een dinerbon van de Florabar.

Opbrengst

De uiteindelijke opbrengst zal na afloop verdeeld worden onder alle deelnemende verenigingen en stichtingen uit het dorp. Deze eerste editie zijn o.a. de Vrolijke Vissers, de Scouting, de Avondvierdaagse, Huttendorp, Cresendo, kidshonk en KGB aangehaakt.

Informatie

Alle dorpsbewoners zijn vrijdag 15 maart uitgenodigd om vanaf 19:30 uur mee te bieden op de mooie kavels die door de gemeenschap, voor de gemeenschap zijn aangeboden. Bent u benieuwd welke verenigingen en stichtingen er exact meedoen dit jaar? Of heeft u andere vragen? Neem dan een kijkje op de website: www.
gemeenschapsveilingbovenkarspel.nl.