Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Gratis Ford Winterinspectie bij Dekkerautogroep

Partnerbijdrage

REGIO - De temperaturen dalen langzaam, hagel en vrieskou zijn in aantocht: het zijn weerstypen die invloed hebben op de weg en elke Ford. Daarom biedt Dekkerautogroep de gratis Winterinspectie aan. Een controle van zestien belangrijke punten, zodat elke Ford-rijder veilig en goed voorbereid de weg op kan.

De winterperiode stelt hoge eisen aan de auto, ook al is die nog zo goed onderhouden. Iedere automobilist in ons land wordt geconfronteerd met wisselende weersomstandigheden: gladheid, vrieskou en slecht zicht. Daarnaast gaan veel landgenoten ook nog eens op vakantie naar wintersportgebieden.

Ga voor vertrek nog even langs bij Ford dealer Dekkerautogroep, een goede winterinspectie zorgt voor veiligheid en een goede voorbereiding op de veranderende omstandigheden op de weg.

Dekkerautogroep organiseert daarom zaterdag 23 november DE gratis winterinspectiedag, dit jaar alleen in de vestigingen Zaandam, Alkmaar, Purmerend, Zwaag en Den-Helder. Daarnaast kunnen wij Dekkerautogroep elke Ford-rijder van dienst zijn met specifieke winteraccessoires, zoals rubberen vloermatten, antislip bagagematten, dakkoffers en winterbanden. Wij adviseren u graag ook over veiligheidsitems, die verplicht of aanbevolen zijn voor het wintersportgebied waar men heen gaat.

De Ford Winterinspectiedag vindt plaats op zaterdag 23 november aanstaande in Alkmaar, Zaandam, Zwaag, Purmerend en Den Helder en is volledig gratis. Ford-rijders die verhinderd zijn op deze dag kunnen ook op een ander moment terecht voor de Ford Winterinspectie. Deze wordt dan uitgevoerd voor slechts € 19,95. Maakt u een afspraak voor een geschikt tijdstip! Dit kan via tel. nr.: 088-1800300 of via de website: www.dekkerautogroep.nl.

Afbeelding
Auto op de kop in Bovenkarspel 112-nieuws 25 mei, 23:16
Afbeelding
Vreemde brandweermelding: vrouw vast in fietshandrem 112-nieuws 21 mei, 03:58
Afbeelding
Coalitieakkoord ODS, VVD en CDA Stede Broec Algemeen 10 mei, 10:45
Afbeelding
Scooterrijder gewond in Bovenkarspel 112-nieuws 3 mei, 15:15
Afbeelding
Botsing tussen drie auto’s in Grootebroek 112-nieuws 25 apr, 15:42
Afbeelding
Vrijwilligerspunt Westfriesland en Microsoft werken samen in Microsoft Datacenter Minifonds Algemeen 19 apr, 11:41
Afbeelding
Jaarmarkt Stede Broec trekt stekker uit organisatie Algemeen 14 apr, 13:01
Afbeelding
Brand in publiek toilet van Station Bovenkarspel 112-nieuws 10 apr, 18:47
Afbeelding
Seniorenweek gemeente Stede Broec Algemeen 23 mrt 2022, 15:30
Afbeelding
Vechtpartij tijdens het autowassen in Grootebroek 112-nieuws 17 mrt 2022, 14:24
Afbeelding
Enjoy!: een bijzonder concept dat op vrijwel geen andere praktijkschool in Nederland te vinden is’ Algemeen 17 mrt 2022, 08:30
Afbeelding
‘Het doel van Re-aktief is om dicht bij de mensen te staan en zinnige zorg te leveren’ Partnerbijdrage 10 mrt 2022, 09:00
Afbeelding
Vrouwen van Nu Stede Broec in het zonnetje gezet Algemeen 21 feb 2022, 14:30
Digitale krant

Meest gelezen

    Agenda

Het laatste nieuws uit Stede Broec

Op Rodi Stede Broec volg je het laatste nieuws uit Stede Broec. Rodi Stede Broec informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Stede Broec

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Stede Broec in je mailbox.