Occasionshow met elektrische auto’s: Hét antwoord op stijgende brandstofprijzen

Partnerbijdrage
Hier is keuze uit een breed assortiment betaalbare, gebruikte elektrische auto's
Hier is keuze uit een breed assortiment betaalbare, gebruikte elektrische auto's (Foto: Aangeleverd)

ALKMAAR - De stijgende brandstofprijzen zorgen voor zweet op het voorhoofd van automobilisten. Elke keer dat je moet tanken, lijkt het alsof je portemonnee krimpt. Tijd dus om onze tankkosten te verlichten!

Partnerbijdrage dossier

Kom van 14-16 september naar Renses E-Mobility in Alkmaar. Hier is keuze uit een breed assortiment betaalbare, gebruikte elektrische auto’s. Dit weekend word de deal extra interessant met een gratis laadtegoed van 1.500,- of 1.500,- extra inruil.

Wat elektrisch rijden nog aantrekkelijker maakt?

Het feit dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen en dat je met een elektrische auto maar liefst 15.000 kilometer kunt rijden voor minder dan 1.000 euro aan elektriciteit. Sommige van onze klanten wekken hun eigen stroom op met zonnepanelen, waardoor ze niet alleen groen, maar ook budgetbewust rijden. 

De occasionshow biedt je de kans om je rijstijl te vernieuwen en tegelijkertijd je financiële lasten te verlichten. Alleen tijdens dit weekend profiteer je van extra hoge kortingen: hoge inruil 1.500 én 1.500 laadtegoed. Kom dus dit weekend naar Renses E-Mobility in Alkmaar. We nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen en te profiteren van deze geweldige kans.

Samen kunnen we een positieve verandering bewerkstelligen voor zowel onze portemonnees als ons milieu. Mis het niet! Bezoek onze occasionshow op 14-16 september van 09.00 - 17.00 uur of tijdens de exclusieve PRE SALE avond op donderdag 14 september van 19.00 - 21.00 uur. Voor meer informatie en om onze voorraad te bekijken, ga naar renses-online.nl.

Over Renses E-Mobility

Renses E-Mobility is een toonaangevend bedrijf in de automotive-industrie dat zich toelegt op het promoten van duurzame mobiliteitsopties. Wij streven ernaar om innovatieve oplossingen te bieden.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda