Fiets mee met Team Sportservice: speciaal voor zestigplussers

Sport
Speciaal voor zestigplussers organiseert Team Sportservice een fietsuitje in Stede Broec.
Speciaal voor zestigplussers organiseert Team Sportservice een fietsuitje in Stede Broec. (Foto: archief)

BOVENKARSPEL - Speciaal voor zestigplussers uit de omgeving van Stede Broec organiseert Team Sportservice op vrijdag 12 april een mooie fietstocht. De route van ongeveer tweeënhalf uur gaat langs groene fietspaden en je komt op de mooiste plekjes in en om Stede Broec.

De fietstocht wordt begeleid door fietsdocent Ramon Kolenberg. En naast fietsen gaan wij ook kort in op de verkeersveiligheid, samen fiets en afspraken hierover maken. Ben jij helemaal op de hoogte van alle verkeersregels voor fietsers? Ramon Kolenberg: “De tocht duurt ongeveer 2,5 uur en tussendoor zijn er natuurlijk verschillende afstapmomenten. Ook is er ruimte om even een kop koffie of thee te drinken onderweg. De fietstocht is geschikt voor alle soorten fietsen. Of u nou op een stadsfiets, toerfiets, e-bike of driewielers fietst. Iedereen is welkom.”

Informatie

De fietstocht vindt vrijdag 12 april plaats van 13.00 tot 15.30 uur bij parkeerterrein Nassaupark, 1611 EZ te Bovenkarspel. De kosten voor de fietstocht zijn 5,- euro per persoon. Dit is inclusief koffie of thee. Dit dient contant te worden betaald bij aanvang. Omringpashouders krijgen 20% korting. Het dragen van een helm wordt geadviseerd, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Paul Molenaar via: pmolenaar@teamsportservice.nl of te bellen naar 06 – 83538259.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda