Vrijwilligers WLGroep in het zonnetje gezet

Zorg
De vrijwilligers werden in het zonnetje gezet.
De vrijwilligers werden in het zonnetje gezet. (Foto: aangeleverd)

SED-GEMEENTEN - Vrijwilligers maken het verschil voor cliënten van WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep). Ruim 1.300 vrijwilligers geven dagelijks kleur aan het leven van ouderen en mensen met een beperking. Met hun inzet, betrokkenheid en toewijding zijn zij van onschatbare waarde en creëren ze vele momenten van plezier. En dit wordt door WLGroep zeer gewaardeerd.

Hieronder volgen de vrijwilligers uit de SED-gemeenten (Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland) die hun jubileum vierden.

Astrid

Astrid wordt erg gewaardeerd als vrijwilligster en iedereen is blij met haar. Astrid komt uit Venhuizen en woont om de hoek van locatie Bosman. Ze kent bijna iedereen die hier woont. Astrid heeft een warm hart voor iedereen en weet goed hoe zij met de bewoners om moet gaan. Heeft iemand verdriet dan heeft Astrid de juiste woorden, moet iemand opgebeurd worden dan weet zij hoe zij iemand weer kan laten lachen. Astrid is altijd inzetbaar wanneer zij iemand nodig hebben voor ondersteuning bij algemene activiteiten. 

Jan

Jan is sinds 1999 vrijwilliger. Jan is woonachtig in Lutjebroek en is een zeer gewaardeerde vrijwilliger. Het is een aardige man die de grappen uit z’n mouw schud. Iedereen vindt hem vriendelijk. Er kan altijd een beroep op Jan gedaan worden om in te vallen bij ziek en zeer. Hij is altijd positief. Jan rijdt de cliënten naar het zwembad en de Soos feesten op de donderdagavond. Het is een vrijwilliger waar we op bouwen en vertrouwen.

Thea

Thea, woonachtig in Hoogkarspel, is sinds 1999 actief als vrijwilligster. Ze is een hele leuke, gezellige, aardige en lieve vrijwilliger. Thea heeft veel geduld en wordt zeer gewaardeerd door alle cliënten. Iedere woensdag brengt ze cliënten naar het koor en daar zijn ze maar wat blij mee. Zonder Thea zou het namelijk een stuk moeilijker zijn om de cliënten bij het koor af te zetten. Thea doet dit al jaren met heel veel plezier.

Lia

Lia is sinds 1999 vrijwilliger bij de zangactiviteit in het Noorderlandhuis. Lia is een gewaardeerde vrijwilliger uit Hoogkarspel en alle bewoners kijken ontzettend uit naar haar komst. De zaal zit op de woensdag altijd vol met enthousiaste bewoners die allemaal luidkeels meezingen.

Vrijwilliger worden

Samen wandelen, fietsen, spelletjes spelen of andere activiteiten ondernemen; de kracht van persoonlijke aandacht zorgt voor een dag met een lach. Vrijwilliger worden bij WLGroep? Neem dan contact op via: info@vrijwilligersnh.nl of 088-0451075. Voor meer info: www.vrijwilligersnh.nl.