Tweedehands markt in De Bolder

Nieuws
Kom naar de tweedehands markt in De Bolder op 2 juni met o.a. kinderkleding.
Kom naar de tweedehands markt in De Bolder op 2 juni met o.a. kinderkleding. (Foto: Pixabay)

MONNICKENDAM - Zondag 2 juni vindt er een speciale markt plaats in Sociaal Cultureel Centrum De Bolder, met baby- en kinderartikelen voor de kleintjes van 0 tot 6 jaar. Van 10:00 tot 14:00 uur kunnen bezoekers genieten van een schat aan tweedehands baby- en kinderkleding, speelgoed, fietsstoeltjes en nog veel meer. 

Spullen voor baby’s en kinderen

Deze markt biedt een unieke gelegenheid om de artikelen te bekijken, te voelen en zelfs te testen voordat je tot aankoop overgaat, iets wat via internet niet mogelijk is. Het is de perfecte kans om die zolder op te ruimen en ongebruikte baby- en kinderartikelen een tweede leven te geven. 

Zelf verkopen

Voor degenen die zelf tweedehands spullen willen verkopen, is er de mogelijkheid om een tafel te reserveren voor € 10,00 per stuk. Elke tafel heeft een afmeting van 120x60cm en het is toegestaan om spullen onder de tafel te stallen, bijvoorbeeld in bakken. Let op: er is geen mogelijkheid om spullen op te hangen. De aangeboden artikelen dienen schoon en onbeschadigd te zijn. 

Tafel reserveren

Belangstellenden kunnen een tafel reserveren door zich aan te melden via www.debolder.com, telefonisch contact op te nemen via 0299-650560 of een e-mail te sturen naar info@debolder.com. 

Gratis entree

Markeer 2 juni in je agenda en kom gezellig langs bij De Bolder! De entree is gratis en de bar is open voor een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers. Let op: kinderwagens/buggy’s zijn niet toegestaan op de markt, maar kunnen worden geparkeerd in de achterste hal, voorbij de wc’s. 

De Bolder, ’t Spil 1, Monnickendam, 0299 650560, info@debolder.com