Interieurtip van Suus: muurdecoratie

Huis
Susan Rietveld, interieurstyliste Stuff&Styling.
Susan Rietveld, interieurstyliste Stuff&Styling. (Foto: Suzanne Wenning)

Even voorstellen: Susan Rietveld, interieurstyliste en eigenaresse van Stuff&Styling. Op Rodi Wonen deelt Susan regelmatig de fijnste interieurtips. Deze keer laat de expert zien hoe je de perfecte muurdecoratie uitzoekt!

Susan: "Ik hoor vaak van klanten dat ze het lastig vinden om te bepalen wat ze aan de muur willen hangen. Ik deel dan ook graag wat inspiratie! In ons huis heb ik deze ukelelewand gemaakt. Mijn man is muziekdocent en neemt regelmatig instrumenten mee naar school. Omdat hij niet zo goed wist hoe hij zijn ukeleles goed én veilig kon opbergen, bedacht ik deze wand.


Beeld: Stuff&Sytling

Eerst bewaarde hij de ukeleles in opvouwbare kratten in de berging. Zulke mooie decoratieve items weggestopt tussen allerlei andere spullen? Ik vond dat echt zonde. Daarnaast is het niet echt veilig voor beschadigingen. “We hangen ze gewoon allemaal op in de woonkamer”, zei ik. “Als je ze nodig hebt voor school stop je ze in de kratten en daarna hang je ze weer terug!" Twee vliegen in één klap: een leuke muur en de ukeleles zijn veilig opgeborgen.

Je kunt de muur ook op de volgende manier een nieuwe look geven:

1. Hang allemaal verschillende items die je verzameld hebt en mooi vindt aan de muur. 

2. Hang een oud tafelkleed of vloerkleed aan de wand.


Genoeg leuke ideeën om in een handomdraai een decoratieve wand te maken!"

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!