Woontrend: pastel power

Huis
Een vrolijke mix pastelkleuren geeft jouw interieur een levendige uitstraling!
Een vrolijke mix pastelkleuren geeft jouw interieur een levendige uitstraling! (Foto: Pexels)

Bij Rodi Wonen delen we wekelijks de nieuwste trends binnen de woon- en lifestylewereld. Deze keer: ontdek de kracht van pastel power!

Ben je toe aan een fris interieur? Dat hoeft niet veel moeite te kosten. De trend pastel power omarmt aaibare materialen, organische vormen én zachte kleuren. 

Pastelfleur in het interieur

Die ene vergrijsde salontafel, boekenkast of wand geef je makkelijk en snel een nieuwe look met een mooie pasteltint. Onze tip: ga voor een mooi palet met zachtgeel, babyblauw, offwhite, mintgroen en poederroze. Deze vrolijke mix geeft jouw interieur een levendige boost. Een plek waar je je helemaal op je gemak voelt! 

Woontrend: pastel power

De stoffen die bij pastel power horen zijn lekker aaibaar. Onmisbaar zijn zachte en wollige plaids en stoffen zoals bouclé, satijn en velvet. De meubels komen in ronde, organische vormen. Geef deze frisse kleurencombinatie een stoere touch met meubels of accessoires van massief hout en rotan. De accessoires zijn de kers op de taart. Wat dacht je van keramiek, vazen in unieke vormen en servies met een retro seventies look?

Op zoek naar de leukste wooninspiratie? Lees snel verder!

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!