De badkamer van André Krom heeft een nieuwe look gekregen.
De badkamer van André Krom heeft een nieuwe look gekregen. (Foto: Aangeleverd)

Binnenkijken in een moderne badkamer

Huis

Wij zijn benieuwd naar de mooiste én de meest bijzondere woonmake-overs. Deze keer nemen we een kijkje bij onze lezer André Krom uit Uitgeest. Zijn badkamer heeft onlangs een nieuwe look gekregen!

Hij vertelt: “Wij hebben onze badkamer grotendeels zelf verbouwd naar eigen ontwerp. Na wat informatie te hebben ingewonnen bij glazen wand- en gietvloerspecialisten ben ik met mijn partner materialen en kleuren gaan uitzoeken. We hebben veel zelf kunnen doen: het maken van nieuwe wanden en plafonds, wandtegelwerk, schilderwerk en het aanleggen van een PU gietvloer over de bestaande tegels. De speciale douchedrain zit grotendeels onder de wand verscholen. De vloerverwarming was al aanwezig, heerlijk!


Beeld: aangeleverd

Op een paar onderdelen hebben we hulp gekregen van familie en vrienden met een paar elektra- en loodgieter-aansluitingen en stucwerk. Nu hebben we een ruime douche mét een regendouche in de lichtkoepel. Op de achterkant van de douchewand zit een handdoekradiator en de elektra van de led-strips. Daarachter zit een raam dat daglicht geeft (zonder inkijk) én een ventilator met vochtsensor.


Beeld: aangeleverd

In de douchewand hebben we bakjes ingebouwd. Handig voor de shampoo en bluetoothspeakers voor een muziekje! De bank is een zelfgemaakt meubel waar de wasmanden in zitten. Het wastafelmeubel stond er al, maar heeft nu lades in plaats van deurtjes. Daarnaast is het meubel voorzien van nieuwe kranen en stopcontacten met een nachtlampje. Het toilet is nu voorzien van een ingebouwde koker voor de voorraad toiletrollen. Het enige nadeel aan onze nieuwe badkamer? We staan misschien te lang onder de douche omdat we er zó van genieten!”


Beeld: aangeleverd

Heb jij onlangs je badkamer, woonkamer, toilet of tuin een make-over gegeven? Maak hier een paar foto’s van en stuur deze naar onze woonredactie via rosaliebuding@rodi.nl! Vertel ons in de mail wat deze verandering voor jou betekent. Heb je foto’s van vóór de verbouwing? Ook die mag je meesturen. De leukste inzendingen plaatsen wij op de website én de Facebookpagina van Rodi Wonen. Let op: lever foto’s in voldoende resolutie aan. 

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Afbeelding
Zó creëer je meer licht in huis Accessoires 29 jun, 10:00
Afbeelding
Zó bescherm je het huis tegen inbraak Huis 28 jun, 10:00
Afbeelding
Woontrend: terrazzo Huis 27 jun, 10:00
Afbeelding
Zó houd je de bodem van de tuin gezond Tuin 25 jun, 10:00
Afbeelding
Maak je huis klaar voor de zomer: 5 tips Huis 24 jun, 10:00
Afbeelding
Dít kost een hybride warmtepomp Duurzaam 23 jun, 12:00
Afbeelding
Lekker loungen met déze tuinmeubels Tuin 22 jun, 12:00
Afbeelding
Interieurtip van Suus: keuken make-over Huis 21 jun, 12:00
Afbeelding
Woontrend: de lamp in de spotlight Huis 20 jun, 10:00
Afbeelding
Deel de make-over van je huis! Huis 18 jun, 15:00
Afbeelding
Tips om een studio leuk én praktisch in te richten Huis 17 jun, 10:00
Afbeelding
Ontdek duurzaam wonen in een camper Duurzaam 16 jun, 10:00
Afbeelding
Maak strijken weer leuk! Accessoires 15 jun, 14:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Wonen

Op Rodi Wonen volg je het laatste nieuws uit Wonen. Rodi Wonen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Wonen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Wonen in je mailbox.