Vrijwilliger worden bij Mennistenerf?

Partnerbijdrage
De entree van Mennistenerf.
De entree van Mennistenerf. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - “Bij Mennistenerf staat de zorg voor onze bewoners voorop. En die zorg gaat verder dan de dagelijkse verzorging. We vinden het belangrijk dat onze bewoners het naar hun zin hebben. Omdat de werkdruk in de zorg steeds groter wordt, zijn we heel blij met de steun van onze vrijwilligers. Zij geven onze bewoners net dat beetje meer extra aandacht. Hierdoor kunnen we het verblijf in ons verzorgingshuis voor onze bewoners nog aangenamer te maken. Onze vrijwilligers zijn een onmisbare toevoeging aan de professionele zorg”, aldus de leiding van het zorgcentrum.

‘Zorg die verder gaat dan dagelijkse verzorging’

Is vrijwilligerswerk doen bij Mennistenerf misschien iets voor u? “Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Helpen bij de koffieronde bijvoorbeeld, maaltijden rondbrengen, begeleiden met uitstapjes of bij de spelmiddagen, helpen bij het beeldfietsen, assisteren in het winkeltje. Of bewoners heen en weer brengen naar bijvoorbeeld tandarts of ziekenhuis met onze rolstoelbus. Net wat het beste bij u past en wat u het leukst vindt om te doen. Als blijk van waardering organiseren we ieder jaar voor onze vrijwilligers een gezellige borrel én een dagje weg.”

Meer informatie

Lijkt het u leuk en wilt u meer informatie? Dan kunt u mailen naar onze vrijwilligerscoördinator via info@mennistenerf.nl of bel naar 075-30 30 710.

Zorgcentrum Mennistenerf/ H. Gerhardstraat 77 Zaandam / www.mennistenerf.nl

Kijkje op de tuin.
Voor de deur komen doe je met de bus.