Beleef Koningsdag en Koningsnacht op Atlantic Familiefeest

Uitgaan
Ben je er 27 april ook weer bij op het Familiefeest van Grand Café Atlantic? Gezellig!
Ben je er 27 april ook weer bij op het Familiefeest van Grand Café Atlantic? Gezellig! (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE – Ben je op 27 april op zoek naar een gezellige plek om de Koningsnacht én Koningsdag mee te maken waarbij overdag ook de kinderen worden vermaakt? Dan is het Atlantic Familiefeest de plek waar je moet zijn. Sander van Vaalen, uitbater van het Grand Café aan de Zuiderhoofdstraat 84, pakt voor de derde keer uit in stijl van de befaamde Bar Babbels Koningsfeesten.

Springkussens, gratis ijs, limonade en snoep voor de kinderen 

 “Wat Ad de Lange heeft opgebouwd op Koningsdag, zetten wij voort nu zijn bar gesloten is. Alles is goed overleg want Ad is zelf ook bij ons van de partij”, vertelt Sander die op vijftienjarige leeftijd al meehielp in de bediening bij Bar Babbels. Sanders zou zelfs Bar Babbels overnemen als Ad ging stoppen. Toen hij echter Atlantic kon overnemen – van oudsher de huiskamer van Krommenie – werd de keuze in goed overleg snel gemaakt.


Joyce van Duivenvoorde, Ad de Lange en Sander van Vaalen.(Foto: Wilma Zwart)

Traditie Familiefeest 

Ad vertelde in de Zaanse Verhalen dit over de overname: ‘‘Babbels bestaat over vijf jaar niet meer. Er zit toekomst in Atlantic. Je bent een geweldige kok en barkeeper, dit wordt een geweldige zaak.’ Sander: ‘Maar ik had het jou toch beloofd.’ Ad: ‘Jij gaat nu naar Atlantic. Ik steun je overal bij.” De markante organisator en dorpsgenoot hield daad bij woord en helpt Sander nu op Koningsdag een familiefeest neer te zetten zoals hij dat had opgebouwd. 

Gezelligheid troef 

 “Het is echt een familiefeest. Op Koningsdag begint het familiefeest om 13.00 uur. Dit is gratis toegankelijk. Er is muziek en voor de kinderen staan er twee springkussens klaar. Er is gratis ijs voor de kleintjes, limonade en snoep. Dit kinderpretpark staat aan de ene kant van het terras waar de ouders zicht op hun kroost hebben als zij daar lekker dorpsgenoten kunnen ontmoeten en bijpraten. De opzet is, net als de twee voorgaande keren, een echt gezellig feest voor jong en ouder”, vult Sander aan.

Ook als de maag gaat knorren hoef je niet verderop te gaan. Achter het terras komt een overkapping met snackcorner. Van hotdogs tot een lekker frietje zijn daar verkrijgbaar. 

Koningsnacht 

Natuurlijk kun je bij Atlantic ook Koningsnacht beleven. Er zijn 250 gelukkigen die al een kaartje hebben gekocht voor het inmiddels uitverkochte startfeestje tussen 19.00 en 21.00 uur. Vanaf 21.00 uur is er vervolgens plek voor nog eens 250 mensen. Een kaartje kost 5 euro en is dan ter plekke te koop. Een DJ zorgt voor de muzikale ondersteuning. 

Zie ook: https://www.grandcafeatlantic.nl

Sander en Ad hebben nog plezier voor tien na afloop van een voorgaande editie.
Joyce van Duivenvoorde, Ad de Lange en Sander van Vaalen.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda