Eerste editie CreaDays in Zaandam komt eraan

Uitgaan
Tijdens CreaDays vind je alles voor de creatieve hobbyisten.
Tijdens CreaDays vind je alles voor de creatieve hobbyisten. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - De eerste editie van CreaDays in het TAETS Art and Event Park, Middenweg 62 (Hembrugterrein) in Zaandam vindt op 24 en 25 februari plaats. De plek voor creatievelingen om hun creativiteit tot bloei te laten komen. Tijdens deze beurs kun je deelnemen aan diverse creatieve workshops. Ook kun je handgemaakte creaties en diverse hobbyartikelen kopen.

Zaterdag 24 en zondag 25 februari in TAETS Art and Event Park

Tijdens CreaDays vind je alles voor de creatieve hobbyisten. Of je nu gek bent op plannen of houdt van schilderen. Op deze beurs is van alles te vinden voor wie zijn of haar creativiteit de vrije loop wil laten gaan. Met meer dan 100 stands is er voor elke hobbyist wat leuks te vinden. Neem een kijkje op de website voor alle deelnemende exposanten.

Workshops en demonstraties

Gedurende de beurs zijn er tal van creatieve workshops en demonstraties die je kunt bijwonen. Van het graveren van glas tot aan het maken van je eigen sieraden, tijdens CreaDays zijn er voor jong en ouder activiteiten te vinden. Benieuwd naar welke workshops plaatsvinden tijdens CreaDays? Kijk dan voor een volledig overzicht op de website van CreaDays.

Korting op ticket CreaDays

Ontvang €2 korting (op een volwassen ticket) met de code RODICD2K. Deze code kun je verzilveren bij het tijdens het bestellen van de tickets op www.creadays.nl.

CreaDays kun je bezoeken op 24 en 25 februari. De openingstijden zijn op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten voor volwassenen €10,- / Kinderen 7 t/m 12 jaar €5,- / Kinderen t/m 6 jaar gratis.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda