Zo’n 1000 planten op fuchsia stekkenmarkt

Uitgaan
Zo'n 1000 fuchsia stekken worden er aangeboden! Wie wil er een stekkie? Een stekkie, een stekkie.... (met dank aan Annie MG.)
Zo'n 1000 fuchsia stekken worden er aangeboden! Wie wil er een stekkie? Een stekkie, een stekkie.... (met dank aan Annie MG.) (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT - Regio11 van de Nederlandse kring van fuchsia vrienden houdt op zaterdag 4 mei de jaarlijkse stekkenmarkt in het clubgebouw van de IJsvereniging Assendelft, Dorpsstraat 420 (achter de Plus). 

De vereniging is aanwezig met 1000 fuchsia stekken. Tientallen soorten die over het algemeen nergens anders te koop zijn. Voor een klein bedrag kunnen deze stekken van eigenaar wisselen. De plantjes zullen bij een goede verzorging deze zomer uitgroeien tot schitterende bloeiende planten aldus de vereniging. 

Verder zijn er diverse halfwas fuchsia planten te koop die zeer geschikt zijn voor een basket of hangpot. Daarnaast zijn er opgemaakte hangpotten van fuchsia’s in diverse soorten en kleuren. Ook op deze ochtend zijn er mensen aanwezig die graag willen helpen en adviseren. Ook voor vragen betreffende de verzorging kun je deze dag bij de verenging terecht. Naast de stekken en planten zijn er meststoffen te koop die de planten de hele zomer in goede conditie houden. 

Deze stekkenmarkt is van 9.30 tot 11.30 uur.