V.l.n.r. Patrick van Beusekom (directeur Broekhuis Alkmaar) Ron Huiberts (Stera) en Gerhard van de Pol (Brand manager Broekhuis Groep)
V.l.n.r. Patrick van Beusekom (directeur Broekhuis Alkmaar) Ron Huiberts (Stera) en Gerhard van de Pol (Brand manager Broekhuis Groep) (Foto: aangeleverd)

Broekhuis official autopartner van EK Wielrennen

Partnerbijdrage Partnerbijdrage dossier

REGIO - Broekhuis is een dealerholding die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Het bedrijf vertegenwoordigt dertien automerken in het midden- -en hoogsegment. Het betreft de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.

Broekhuis biedt met haar uiteenlopende activiteiten al ruim 85 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Over bewegen gesproken: Broekhuis draagt de sport graag een warm hart toe, daarom is het autobedrijf de laatste tijd actief met sponsoring van sportverenigingen in Noord-Holland. Er wordt nu al op verschillende sportverenigingen actief gewerkt met de Broekhuis Clubbonus. Dit houdt in dat als leden of ouders van jeugdleden bij Broekhuis klant zijn of worden, de club door Broekhuis wordt gesponsord met een geldbedrag.

EK Wielrennen

Omdat Broekhuis de sport een warm hart toedraagt is een event als het EK Wielrennen dat van 7 tot en met 11 augustus in Alkmaar plaatsvindt natuurlijk een uitgelezen kans om een verbinding aan te gaan. Daarom is Broekhuis official partner van het EK Wielrennen in Alkmaar en zullen er tijdens dit EK 20 auto's meerijden in en buiten de koers.

Dealerbedrijf van het jaar

Broekhuis, voorheen Martin Schilder is met Audi, VW, Seat en Skoda en Fiat voornamelijk actief in Alkmaar, Haarlem, Heemskerk, Schagen en Den Helder. Bovendien is Broekhuis Schadenet met elf schadeherstelbedrijven vertegenwoordigd in Alkmaar, Zaandam, Beverwijk, Hippolytushoef. En er is meer, want het bedrijf biedt naast de circa 50 vestigingen een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere Broekhuis Lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeren. Niet voor niets is Broekhuis vorig jaar uitgeroepen tot 'dealerbedrijf van het jaar'.

Kijk voor meer informatie op Broekhuis

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Alkmaar

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
‘Slechtste voetbal ooit van een Schotse club in Europa’ Algemeen 12 aug, 09:01
Afbeelding
Dundee fans in Alkmaar Algemeen 11 aug, 17:09
Afbeelding
Vleermuizen spotten in Egmonderhout Algemeen 11 aug, 10:03
Afbeelding
Schuren in brand in Alkmaar 112-nieuws 11 aug, 00:32
Afbeelding
Bezorgauto PicNic en gewone auto met elkaar in botsing 112-nieuws 10 aug, 18:25
Afbeelding
Oberon op zoek naar theatertalent Algemeen 10 aug, 13:44
Afbeelding
Alles wat je moet weten over grofvuil in Alkmaar Algemeen 10 aug, 13:18
Afbeelding
De perfecte stadswandeling in Alkmaar Algemeen 10 aug, 11:45
Afbeelding
Suppend zwerfafval rapen Algemeen 10 aug, 10:38
Afbeelding
Kermis Alkmaar 2022: dit moet je weten! Algemeen 10 aug, 08:31
Afbeelding
Botsing op Laan van Darmstadt in Alkmaar 112-nieuws 9 aug, 16:21
Afbeelding
Op theateravontuur met Vers van De Vest Algemeen 9 aug, 10:58
Afbeelding
Stond bij jou de zomerpuzzel van Rodi in de krant? Algemeen 9 aug, 09:00
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief