Jeugdteam Kwiek 1 gedeeld aan kop

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Waddinxveen – Het eerste jeugdteam van ttv Kwiek heeft het tegen Dordrecht goed gedaan. Na een aantal mooie partijen was de einduitslag gelijk, 5-5 dus. Robin Maas en Berend van Beuzekom wisten ieder 2 van de 3 partijen te winnen. Marcel de Rooij bleef deze keer op 1 winstpartij steken. Kwiek 1 staat nu gedeeld bovenaan met De Treffers. Er zijn nog 2 competitieronden te gaan waaronder zaterdag 26 november uit tegen De Treffers. Het is belangrijk om in deze wedstrijd goed te spelen en proberen zo veel mogelijk punten te scoren. Team 2 wisten helaas tegen Taverzo geen vuist te maken. Twan Tromp, Raymond de Pater en Vincent van Ingen wisten ieder 1 partij te winnen zodat de einduitslag 3-7 bedroeg.

Bij de senioren wist team 2 de eerste overwinning in de derde klasse te behalen. Het werd een 7-3 overwinning op PITT ’75. Chris van der Poel en Roy Hornung wisten alle drie hun partijen te winnen en Harry Plugge won 1 partij.

Team DUO 4 hadden nog 2 inhaalwedstrijden te spelen. Zowel tegen het team van Diveko als tegen Overschie wisten Niels Marchand en Anita de Jong tot een mooie overwinning van 4-1 te komen. Het team DUO 5 kwam met een duidelijke 1-4 overwinning thuis op Vriendenschaar. Anita Luyckx wist beide partijen te winnen en Eric van Es won zijn eerste partij.