Activiteiten IPSO Huis Kennemerland

Zorg
Het IPSO Huis is een plek om in contact te komen met lotgenoten.
Het IPSO Huis is een plek om in contact te komen met lotgenoten. (Foto: Rodi Media Archief)

HEEMSKERK - Het IPSO Huis is er voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker en is in Heemskerk op maandag en woensdag geopend van 9.30 tot 16.30 uur. De gastvrouwen ontvangen je met koffie/thee en lekkers. Zij bieden een luisterend oor, geven informatie en advies. Ook is het IPSO Huis een plek om in contact te komen met lotgenoten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Daarnaast biedt het IPSO Huis een activiteitenprogramma aan.

Iedere eerste maandag van de maand staat er een lotgenotenbijeenkomst gepland van 10.30 uur tot 12.00 uur met in mei het thema: De kracht van kwetsbaarheid. 

Iedere eerste woensdag van de maand is er een consulente van MantelZ aanwezig voor vragen en info over mantelzorgondersteuning. 

Op woensdag kan er van 9.00 tot 10.00 uur deelgenomen worden aan Walk & Talk onder leiding van een oncologisch fysiotherapeute. Op woensdag is er ook van 10.30 tot 11.30 uur en van 14.00 tot 15.00 uur Fit in je Vel. Bij al deze activiteiten wordt rekening gehouden met de fysieke mogelijkheden van de deelnemer. 

Kijk voor meer informatie op www.ipsohuiskennemerland.nl of neem contact op via info@ipsohuiskennemerland.nl of 06-39723580 (alleen maandag en woensdag). 

Het IPSO Huis bevindt zich in het Gezondheidscentrum, Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD. Parkeren kan gratis in de parkeergarage onder de supermarkt tegenover het gezondheidscentrum.