Nieuwe zomersporten via VolwassenenSportPas

Nieuws

CASTRICUM - In mei krijgen volwassenen weer een uitgelezen kans om een sport uit te proberen via de VolwassenenSportPas (VSP). Door vier keer vrijblijvend mee te trainen kun je kijken of een sport bij je past, geef je bijvoorbeeld op voor tennis, zumba of fitness. Ga snel naar de website; www.sportservicekennemerland.nl om te kijken welke sporten er deelnemen en je op te geven.


Of je nou een tijd niet hebt gesport en weer wilt beginnen, je graag kennismaken wilt maken met een voor jou onbekende vereniging of dat je gewoon van veel bewegen houdt; het zijn allemaal goede redenen om mee te doen met de VSP. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeente Castricum of Heemskerk woont kan voor slechts 5 euro (doorgaans) 4 keer meetrainen bij een deelnemende vereniging.
Je komt dus niet direct voor hoge kosten te staan, zoals kleding, materiaal en contributie. Lid worden van de vereniging mag natuurlijk altijd. Je kunt o.a. meedoen met ju-jitsu, hardlopen, mountainbiken, squash, karate, yoga, verschillende dans en fitness vormen, volleybal, zwemmen en heel veel meer. Het volledige aanbod is te vinden op de JSP website; www.sportservicekennemerland.nl, waar je je tevens kan inschrijven. Inschrijven kan van 8 t/m 24 april, de lessen starten half mei.