Twee ongevallen tussen een scooter en een auto in Den Haag

112-nieuws
Tweede ongeval op de Guntersteinweg
Tweede ongeval op de Guntersteinweg (Foto: Regio15)

Woensdagavond vonden er twee ongevallen plaats waarbij een scooter tegen een afslaande auto botste.

Ongeval Fruitweg

Het eerste ongeval gebeurde omstreeks vijf voor half negen op de rotonde van de Fruitweg met de Viaductweg. Een automobilist sloeg rechtsaf en zag daarbij een scooter over het hoofd die rechtdoor reed. De scooter botste tegen de auto en de bestuurder van de scooter raakte gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Ongeval Gunstersteinweg

Een goed uur later gaat omstreeks vijf over half tien nogmaals mis. Dit keer op de kruising van de Guntersteinweg met de Beverweerdstraat. Een automobilist sloeg ook daar rechtsaf en zag een scooter over het hoofd die rechtdoor reed.

Ook hier botste de scooter tegen de auto, waarbij de bestuurder ten val kwam en gewond raakte. Aanvankelijk leek het letsel hierbij een stuk erger. Daarom werd behalve politie en een ambulance ook het MMT (Mobiel Medisch Team) vanuit Rotterdam gealarmeerd om (met de auto) ter plaatse te komen.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het letsel minder erg en bleek de komst van het MMT niet nodig. Wel werd het slachtoffer gestabiliseerd in een vacuümmatras en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.