Verwarming liever niet aan? Warm op in de buurt

Nieuws
Afbeelding
(Foto: PR)

De energiecrisis wordt steeds meer merkbaar. De energieprijzen zijn hoog. En ook andere prijzen, zoals van boodschappen, zijn gestegen. Veel mensen hebben daardoor moeite om rond te komen. Door deze crisis zien we in Nederland steeds meer zogenaamde ‘warmtekamers’ ontstaan. Dit zijn openbare gelegenheden, waar mensen kunnen vertoeven, omdat het voor veel mensen niet meer te betalen is om thuis de kachel aan te doen.

De warmtekamers zijn niet alleen de ideale plek om op te warmen, maar ook om kennis te maken met andere buurtgenoten. Ook in het stadsdeel Segbroek zijn er diverse plekken waar u terecht kunt voor een een gezellige warme plek en een praatje. Kom bijvoorbeeld naar de bibliotheek, het wijkcentrum of het buurthuis bij u in de wijk. Zo kunt u in de koude maanden toch wat besparen op uw energierekening.

U vindt de warme plekken tijdens de standaard openingstijden onder meer in Wijkcentrum De Regenvalk, aan het Regentesseplein 148; bij Bibliotheek Segbroek, Weimarstraat 353; en bij Bibliotheek Bomenbuurt, aan de Fahrenheitstraat 707.