Burgemeester en wethouders op bezoek in Haagse Hout

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Frank Jansen)

Het college van burgemeester en wethouders wil dichtbij en benaderbaar zijn voor bewoners en ondernemers. Daarom brengen zij op 24 januari 2023 een bezoek aan stadsdeel Haagse Hout.

Zij willen luisteren en actie ondernemen voordat zorgen problemen worden. Daarom brengen burgemeester Jan van Zanen en de wethouders Robert van Asten, Saskia Bruines, Anne Mulder, Kavita Parbhudayal, Arjen Kapteijns, Mariëlle Vavier, Martijn Balster en Hilbert Bredemeijer een bezoek aan het stadsdeel. Bewoners en ondernemers zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich tot en met 19 januari 2023 aanmelden door een e-mail te sturen naar haagsehout@denhaag.nl.

U bent vanaf 18.30 uur van harte welkom in het Wijk- en Dienstencentrum Bezuidenhout West, aan het Jan van Riebeekplein 90. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Tijdens het programma stelt het stadsbestuur zich voor en wordt kort iets verteld over het coalitieakkoord 2022-2026. Ook vertelt een aantal mensen uit het publiek iets over een voor hen belangrijk thema in het stadsdeel. Daarna heeft u de mogelijkheid om informeel in gesprek te gaan met elkaar en met de burgemeester en wethouders.