Grote artiesten op splinternieuw festival ‘Dagje Outsiders’ in Zuiderpark

Nieuws
Rashagenees Cem Araci, beter bekend als Outsiders, verkocht het afgelopen jaar maar liefst 3 keer Ahoy uit
Rashagenees Cem Araci, beter bekend als Outsiders, verkocht het afgelopen jaar maar liefst 3 keer Ahoy uit (Foto: pr)

Rooler, D-Block & S-te-Fan, Mart Hoogkamer, Partyraiser en Django Wagner. Op zaterdag 27 juli strijkt een nieuw Haags festival neer in het Zuiderpark: ‘Dagje Outsiders’. 

Rashagenees Cem Araci, beter bekend als Outsiders verkocht het afgelopen jaar maar liefst 3 keer Ahoy uit met zijn Avondje en Middagje Outsiders. Hoog tijd om uit te breiden en zoals hij zelf zegt: “Het hele circus naar buiten te verplaatsen”. En waar kun je dat nou beter doen dan in je eigen stad, Den Haag.

De organisatie vheeft deze week haar line-up bekend gemaakt. Dagje Outsiders wordt een festival met één groot podium, waar bezoekers getrakteerd worden op een bonte verzameling van muziekstijlen. 

De naam zegt het al, bij een Dagje Outsiders mag de bekende Grote Outsiders show niet ontbreken. Hierin komen alle hardere muziekstijlen aan bod. Outsiders wordt in de show vergezeld door een groot deel van zijn muzikale vrienden. Daarnaast geeft de uit Italië afkomstige Rooler, een van de grootste Harddance hypes van dit moment acte de presence. Maar ook de grootste hardstyle legendes D-Block & S-te-Fan en het belangrijkste Hardcore icoon Partyraiser zijn van de partij. 

Daarnaast zijn er optredens van de populairste zangers van Nederland, als Mart Hoogkamer en Django Wagner en verrassende acts als ABBA Fever. Pat B en Potato brengen de sound van het zuiden mee naar de hofstad. Tussendoor zijn er nog flarden van Jumpstyle, Techno, Uptempo en alles daar tussenin. Ook Haagse helden als The Darkraver, De Kraaien en Billy the Kit laten tijdens dit festival van zich horen. 

De roep klonk al langer in Den Haag voor een festival waar de liefhebbers van de hardere stijlen bediend zouden worden. Dankzij Outsiders is dit een gouden combinatie gebleken met Nederlandstalige hits. Het is uitgegroeid tot een “voor ieder wat wils” concept. 

Dagje Outsiders is dan ook een festival voor iedereen. Er zijn deze dag ook foodtrucks, attracties en plekken om te chillen. Tickets zijn verkrijgbaar via: www.avondjeoutsiders.nl