Voor tweede jaar op rij met goud gecertificeerde oliebollenkraam nu ook in Mariahoeve

Partnerbijdrage
De Oliebollenkoning is dit jaar opnieuw bekroond met goud.
De Oliebollenkoning is dit jaar opnieuw bekroond met goud. (Foto: PR )

Voor het eerste jaar staan oliebollenbakkers Frans en Jessie Brandwijk met hun kraam bij winkelcentrum Mariahoeve in Den Haag, tegen over Albert Heijn. Brandwijk’s kraam heet De Oliebollenkoning en dat is niet voor niets: dit jaar is hij namelijk voor het 2de jaar op rij ‘bekroond met goud’. De Michelin ster onder de oliebollenbakkers!

Vorig jaar werden zowel de normale oliebollen als de krentenbollen van De Oliebollenkoning bekroond met twee gouden certificaten. Dit jaar doet hij dat nog eens en behaalt voor het 2de jaar op rij de bekroning voor zijn krentenbollen. Deze certificaten worden uitgereikt door Foodbase, die onafhankelijk keuren. Voor de Oliebollenkoning is deze bekroning vergelijkbaar met een Michelinster voor restaurants: het betekent dat zowel de oliebollen als krentenbollen volgens de kenners héél erg lekker en goed gebakken zijn.

De perfecte oliebol

Wat zijn de feestdagen zonder een heerlijke verse oliebol? De Oliebollenkoning heeft uiteraard verse ambachtelijke oliebollen van de beste kwaliteit in het assortiment. Dit geldt voor zowel de normale oliebollen als voor de krentenvariant. In de zomer is de Oliebollenkoning in het diepste geheim al bezig om in Pijnacker de juiste grondstoffen te verzamelen en zijn recept te perfectioneren. En met succes, want dankzij de gouden certificaten is dit jaar bewezen dat de Oliebollenkoning echt het beste recept van Den Haag en omstreken heeft!

Openingstijden

Hagenaars én Hagenezen kunnen dit jaar bij de Oliebollenkoning terecht op het welbekende adres in winkelcentrum Mariahoeve, tegenover Albert Heijn. Dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 en op Oudjaarsdag van 07.00 tot 18.00.