How to be a star tijdens kerstvakantie in museum Beeld & Geluid

Partnerbijdrage
29 december is een dag voor sterren-in-de-dop in de Haagse vestiging van museum Beeld & Geluid.
29 december is een dag voor sterren-in-de-dop in de Haagse vestiging van museum Beeld & Geluid. (Foto: & Geluid)

In de kerstvakantie staat Beeld & Geluid in Den Haag in het teken van sterrendom! Ga op vrijdag 29 december op de foto als een echte ster in de Pa-pa-paparazzi Fotohoek, krijg een sterrenboost tijdens de Superstar dansworkshop van Lucia Marthas talenten en leer alle kneepjes van het vak tijdens de Sterrenklas door actrice en presentatrice Stephanie van Eer! Kom naar How to be a Star en ontdek de ster die in jou schuilt!

Op de covers staan van alle magazines, iedereen die je naam kent en mensen die in de rij staan om met je op de foto te mogen. Dat maken sterren als Flemming, Taylor Swift en Ronnie Flex dagelijks mee. Zo voelt het om een ster te zijn. Maar hoe word je een ster, wat komt hier allemaal bij kijken en hoe ga je om met al die aandacht? Dompel je onder in de wereld van het sterrendom tijdens de kerstvakantie bij Beeld & Geluid in Den Haag!

DAGPROGRAMMA

Sterrenklas door Stephanie van Eer | 13:00 | 45 min. | 8+
Tijdens de Sterrenklas, gepresenteerd door Stephanie van Eer, kom je alles te weten over de verschillende kanten van beroemd zijn. Stephanie, bekend van de Kids Top 20 en GTST, weet als presentatrice en actrice als geen ander wat het betekent om een ster te zijn. Ze leert je te presenteren, acteren, zingen en deelt haar eigen ervaring. Na afloop van de Sterrenklas beschik jij over alle ingrediënten voor het worden van een superster.

Superstar dansworkshop door de talenten van Lucia Marthas | 11:30 én 14:00 | 30 min. | alleen kinderen (inschrijven bij binnenkomst, vol=vol)
Om een ster te zijn moet je van alle markten thuis zijn, ook op het gebied van dans. Leer de beste dansmoves tijdens de PTMD (Pop Theater Musical Dance) workshop door niemand minder dan de talenten van Lucia Marthas! Tijdens deze dansworkshop worden de verschillende dansvormen van pop, theater en musical samengebracht op een unieke manier. Dans de sterren van de hemel op een hit en ga met de voetjes van de vloer.

Pop Muziek Quiz | 15:00 | 45 min. | 8+
Wie is Stefania? Wat is de echte naam van Snelle? En hoeveel nummer 1 hits had ABBA? Test je muziekkennis samen met je vrienden en familie tijdens de Pop Muziek Quiz, gepresenteerd door DJ Barry!

DOORLOPEND PROGRAMMA

Maak je eigen popster | 8+
Hoe ziet jouw favoriete popster eruit? Laat je creativiteit de vrije loop gaan en knutsel erop los. Maak en decoreer je eigen microfoon en ontwerp je eigen superster!

Pa-pa-paparazzi Fotopunt | 8+
Pak je stoerste zonnebril en kleurrijkste boa en dompel je onder in glitter en glamour bij het Paparazzi Fotopunt. Kies een van de vele props en maak een spectaculaire foto als een echte ster. 3…2…1…FLITS!

Muziek door DJ Barry | 8+
Geniet tijdens How to be a Star van de leukste hits door DJ Barry.

Met het ticket voor dit evenement kan worden meegedaan met het hele dagprogramma (voor de dansworkshop geldt vol=vol, inschrijven kan bij binnenkomst) én kan het museum worden bezocht!

Toegang

Toegangskaarten zijn €7,50 en geven toegang tot het hele dagprogramma en het museum. Met Museumkaart, CJP, Ooievaarspas of Vakantiepas is het toegangstarief €5,-. Inschrijven voor de dansworkshop kan bij binnenkomst, maar hiervoor geldt wel vol=vol. Kijk voor meer informatie op: beeldengeluid.nl/popster