Verhuizing Belderbos NVM Makelaars o.g.

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: PR)

Het iconische kantoorpand van Belderbos NVM Makelaars o.g. aan de Laan van Meerdervoort 708A is al sinds 1972 een begrip in Den Haag. In het langsrijden kunnen u haar grote etalageruimte, blauwe gevelverlichting en de befaamde «b&ra quo; met de 3 streepjes niet ontgaan zijn.

Verhuizing Belderbos NVM Makelaars o.g.

Belderbos NVM Makelaars o.g. werd 60 jaar geleden opgericht door Harry Belderbos (90) en werd in 1996 door Harold Belderbos en Ron van Dongen overgenomen en voortgezet.

Voor het internettijdperk waren makelaarskantoren als deze een vaste inloopplek voor huizenzoekers en huizenverkopers, huurders en verhuurders. Het was altijd gezellig druk op zo’n kantoor. Er was een ‘koffiedame’, afspraken werden met pen in een agendaboek genoteerd, telefoneren ging met een toestel met draaischijf. Alle activiteiten rondom de verkoop of verhuur van een woning werden met de hand bijgehouden in een ‘kaartenbak’, alfabetisch gesorteerd op ‘wijk en prijs’. De motor achter al die niet geautomatiseerde werken dr aaide op een groot team medewerkers.

De tijden veranderen. Zoeken naar huizenaanbod verliep allengs meer via internet en vragen die voorheen telefonisch gesteld werden, kwamen steeds meer binnen in mailboxen of op smartphones. Harold en Ron beheersen desondanks de kunst om hun klantencontacten nog net zo persoonlijk te houden als voor de intrede van de automatisering.

Na 52 mooie jaren makelen vanuit het kantoorpand op de hoek van de Laan van Meerdervoort en de Pomonalaan gaat er nog iets veranderen. Harold en Ron hebben besloten om de deuren van het te groot geworden kantoorpand voorgoed te sluiten. Dat wordt wel even wennen straks als u niet meer in die mooi verlichte etalage kunt kijken of het huis van uw dromen erin hangt.

Ron gaat genieten van zijn welverdiende pensioen en Harold gaat met veel genoegen en enthousiasme nog een aantal jaren zelfstandig doorwerken.

Harold zal zijn makelaarsactiviteiten voortzetten onder dezelfde bedrijfsnaam, Belderbos NVM Makelaars o.g. , met dezelfde contactgegevens, alleen vanuit een ander adres, namelijk van huis uit, aan de Kwikstaartlaan 21.

Hij zal zich daarbij vooral richten op bemiddeling bij aan- en verkoop en taxeren van bestaande woningen.

Dinsdag 26 maart is de laatste dag dat het kantoor op de hoek van de Laan van Meerdervoort en de Pomonalaan geopend is. Bent u nieuwsgierig om nog een kijkje te nemen om nog wat nostalgie op te snuiven? Loop dan gerust even binnen.

Na de verhuizing, op dinsdag 2 april staat Belderbos NVM Makelaars o.g. opnieuw voor u klaar en bent u wel kom op haar nieuwe adres aan de Kwikstaartlaan 21.