Met de Urban Walk op ontdekkingstocht door Den Haag

Partnerbijdrage
De deelnemers lopen onder andere door een hofje in het centrum van Den Haag.
De deelnemers lopen onder andere door een hofje in het centrum van Den Haag. (Foto: Bart Hoogveld )

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor Hemelvaartsdag? Ga dan op ontdekkingstocht tijdens de Urban Walk Den Haag op donderdag 9 mei! Deze wandeltocht brengt je door middel van een korte route van 12 kilometer of een lange route van 18 kilometer langs en door de highlights van de stad. 

Je start de wandeling in cultuurcomplex Amare aan het Spuiplein waarna je verder op pad gaat door Den Haag. Je bezoekt locaties waar je zelden (gratis) komt zoals het Korzo theater, Brouwerij Kompaan én het oudste hofje van Nederland - het Heilige Geesthofje. En dat is nog niet alles. Op de route vind je niet alleen bijzondere locaties, maar ook stempelposten, een lokale lekkernij en muzikale acts. Kortom, met deze Urban Walk ontdek jij Den Haag op een nieuwe manier!

Nationaal MS Fonds

Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS. Als deelnemer kun je op twee manieren helpen: doneer bij jouw inschrijving via het inschrijfformulier of ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan 150 euro, dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs.

Meer steden

De Urban Walk Den Haag is onderdeel van de Urban Walk Series die bestaat uit zes wandelevenementen in Haarlem (3 maart), Den Haag (9 mei), Groningen (26 mei), Rotterdam (29 september), Breda (3 november) en Utrecht (10 november).

Inschrijven

Voor meer informatie en om je in te schrijven, ga naar www.urbanwalkdenhaag.nl/inschrijven