Jolly Christmas bij Dierenasiel ’t Schuthok Den Helder

Algemeen
De dieren in het asiel kunnen het hard gebruiken.
De dieren in het asiel kunnen het hard gebruiken. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Voor veel mensen is kerst een dure periode en ook voor ’t Schuthok is dat geen uitzondering. Gestegen kosten maar ook behoorlijke aantallen dieren in de opvang maakt dat alle zeilen bijgezet moeten worden. Speciaal voor de kerstdagen hebben de vrijwilligers van het dierenasiel ‘Jolly Christmas’ in het leven geroepen.

Zo werkt het: vanaf woensdag 7 december hebben ze op hun Facebook pagina (Dierentehuis ‘t Schuthok), de dieren getoond met een speciaal wensenlijstje. Met het wensenlijstje geven ze een idee wat welkom is en ook wat hard nodig is. Aan elke portemonnee is gedacht zodat iedereen naar draagkracht mee kan helpen. Je kunt de cadeautjes tijdens openingstijden langsbrengen of laten bezorgen.

Het dierenasiel heeft een digitaal wenslijstje gemaakt, klik hier voor het lijstje. Op eerste Kerstdag worden de cadeautjes uitgepakt en hier maken ze foto’s van met de asieldieren. De foto’s worden gedeeld op Facebook.

Wil je liever op een andere manier helpen? Je kunt ook geld doneren, met het geld kunnen ze dieren helpen die bijvoorbeeld pijnstilling nodig hebben, een antibiotica kuur of operatie. Met zoveel dieren in huis is er altijd wel iets dat moet gebeuren.