Maak kennis met de Dacia Spring bij Stokman.
Maak kennis met de Dacia Spring bij Stokman. (Foto: aangeleverd)

Dacia Spring maakt elektrische auto toegankelijk

9 dec, 10:49 Bedrijf in Beeld

REGIO - De eerste klanten trekken sinds oktober enthousiast naar de Dacia dealer om de Dacia Spring in ontvangst te nemen die ze tussen maart en juni 2021 via pre-order hebben besteld. 

Het pre-order programma in diverse Europese landen (Frankrijk, Italië, Duitsland, Nederland, Roemenië, Spanje, enz.), oogstte veel succes, met meer dan 16.000 reserveringen binnen drie maanden tijd. En daar blijft het niet bij. Overal in Europa, zowel in steden en buitenwijken als op het platteland, blijft Spring verleiden, met meer dan 5.000 nieuwe bestellingen per maand sinds juli. In Nederland heeft Dacia, in de periode tussen maart en november, inmiddels meer dan 500 orders ontvangen. 

Onverslaanbare prijs

Door een 100% elektrische stadsauto met de looks van een SUV binnen het bereik van een zo groot mogelijk publiek te brengen, gaat Dacia mee met zijn tijd. Met uitzonderlijk gebruiks- en laadgemak en een rijbereik tot 305 km in WLTP-stadscyclus en 230 km in gecombineerde WLTP-cyclus. Dat maakt hem tot een uitstekende mobiliteitskeuze voor de meeste Europeanen, die gemiddeld ongeveer 30 kilometer per dag afleggen. Bovendien wordt hij verkocht tegen een onverslaanbare prijs: in Nederland is de Dacia Spring verkrijgbaar vanaf 18.550,- euro
incl. btw.

De Dacia Spring verleidt klanten die al overtuigd zijn van de kenmerkende eigenschappen van Dacia-modellen: essentieel, robuust, toegankelijk en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Toch is Spring in de eerste plaats een veroveringsmodel want de meeste klanten kopen hiermee voor het eerst een Dacia (8 op 10 klanten bijvoorbeeld in Frankrijk).

In de Kop van Noord Holland kunt u bij Stokman Dacia kennismaken met de Spring. Stokman is gevestigd in Alkmaar, Den Helder en Hoorn. Laat u overtuigen door een uitgebreide proefrit.

Afbeelding
Bunkerdag 28 mei 2022 in Den Helder Algemeen 19 mei, 13:06
Afbeelding
Noord-Hollands beste ondernemingen kiezen: eervol en pittig Algemeen 17 mei, 19:20
Afbeelding
Sluiting van Atelier Nuans Algemeen 17 mei, 13:16
Afbeelding
Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden Algemeen 17 mei, 11:43
Afbeelding
Bewoner licht gewond bij brand in Den Helder 112-nieuws 16 mei, 13:47
Afbeelding
De sportvereniging, een derde opvoed milieu? Algemeen 16 mei, 12:04
Afbeelding
Ode aan Bob Dylan en Leonard Cohen op 22 mei Algemeen 16 mei, 10:51
Afbeelding
Indonesië in Den Helder Algemeen 16 mei, 09:33
Afbeelding
Stekkenmarkt bij volkstuinvereniging Tuindorp Algemeen 16 mei, 09:26
Afbeelding
´Het is niet jouw afval maar wel ons probleem´ Algemeen 12 mei, 13:13
Afbeelding
Spullen inzamelen voor Oekraïne stopt Algemeen 12 mei, 13:05
Afbeelding
Tuinconcert Marinierskapel Algemeen 11 mei, 15:15
Afbeelding
Waterbeestjes zoeken in Natuurgebied De Nollen bij Den Helder Algemeen 10 mei, 13:41
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Den Helder

Op Rodi Den Helder volg je het laatste nieuws uit Den Helder. Rodi Den Helder informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Den Helder

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Den Helder in je mailbox.