Indische middag in de Draaikolk

Uit
De band Brian and friends.
De band Brian and friends. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - In sport en zalencentrum De Draaikolk organiseert Stichting Pelita dinsdagmiddag 28 maart een Masoek Sadja. De Indische inloopmiddag aan de Dollardlaan 202 begint om 14.00 uur.

Een Masoek Sadja is een Indische middag, bedoeld voor mensen die een verbondenheid voelen met Nederlands-Indië. De inloop is maandelijks, elke laatste dinsdag van de maand. Tijdens de bijeenkomst op 28 maart verzorgt de band Brian and friends de muziek.

Marlies van den Berg, regio coördinator Noord-Holland en Lidwina Huijts zijn aanwezig met informatie rondom cliënt ondersteuning. Dit betekent dat de bezoekers van de Masoek terecht kunnen met vragen over zorg en eenzaamheid, hoe WMO-aanvragen gedaan kunnen worden en vragen rondom de oorlogsgetroffenen regelingen. Zij kunnen je ondersteunen bij het doen van aanvragen. De middag duurt van 14:00 uur tot 17:00 uur, de zaal gaat om 13:30 uur open. Naast muziek en dans zijn er natuurlijk heerlijke Indonesische snacks verkrijgbaar bij de kraam van Toko Intani.

Voor vragen: Stichting Pelita, Cor Falhaber, Tel. 06-18444799.