Rialto Live in Den Helder met Senja en Esther

Uitgaan
Senja.
Senja. (Foto: aangeleverd)

De Canadese Senja Sargeant verhuisde in 2020 naar Nederland waar zij opviel in The Voice bij Waylon. Na deze ervaring ging ze op eigen benen verder en schreef samen met de Amerikaanse singer-songwriter Shane Alexander aan een EP met gepassioneerde nummers, vol hooks en energie. Ze brengt de songs met gedreven vocalen waardoor je als luisteraar op het puntje van je stoel zit! 

DEN HELDER - Na een aantal succesvolle afleveringen met krasse singer-songwriters is het nu tijd voor een double-bill met twee jonge vrouwelijke singer-songwriters.

Nieuw talent

Esther de Jong is een nieuw talent uit Dokkum, getekend door het Excelsior-label wiens eerste cd/lp in juni uitkomt. Esther is een exponent van de nieuwe golf aan vrouwelijke artiesten die in het Nederlands hun zielenroerselen in muziek omzetten. De nuchtere teksten van de Friezin, zwaarmoedig maar ook met humor, wisten zich via dagboekaantekeningen te transformeren naar liedteksten. Gravend naar eigen visies, gedachten en emoties komen de verhalen over het leven aan het licht. Kom langs en stap in de wereld van Esther de Jong!

Rialto live: zondagmiddag 2 april. Aanvang 14.30 uur. Julianaplein 43 Den Helder (locatie: Cinema Zevenskoop).

Esther op de voorgrond.