Winkelen op afspraak bij CYAN Kringloop Heerhugowaard

Algemeen
Tweede kans voor gebruikte meubels.
Tweede kans voor gebruikte meubels. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Voor wie het nog niet wist: CYAN Kringloop heeft begin maart de deuren weer geopend voor bezoekers. Door van tevoren een tijdslot te reserveren, kun je veilig komen winkelen. En vanaf 16 maart worden de tijdsloten zelfs verlengd tot dertig minuten. 

“Het aantal klanten dat we mogen ontvangen is beperkt”, vertelt Erwin Timmermans van Teen Challenge Nederland, initiatiefnemer van CYAN Kringloop. “Ga dus tijdig naar onze website www.cyankringloop.nl om een tijdslot te reserveren. Maak je afspraak minimaal een dag van tevoren. Als er nog plaatsen vrij zijn, kun je op de dag zelf een telefonische afspraak maken via 085-4881450. Om het winkelen voor jezelf en anderen veilig en plezierig te houden, vragen we je rekening te houden met de geldende corona preventiemaatregelen. 

We zien er naar uit je te ontmoeten bij CYAN Kringloop. Ons adres is Nijverheidsplein 2D in Heerhugowaard. Wij geloven in een tweede kans voor mens, milieu en maatschappij. Honderd procent van onze winst gaat naar lokale goede doelen.”