Cool save the date: start kaartverkoop theaterseizoen 2024-2025

Cultuur
Agatha Christie's klassieker 'Death on the Nile' in een eigentijds jasje.
Agatha Christie's klassieker 'Death on the Nile' in een eigentijds jasje. (Foto: Willem van Walderveen)

HEERHUGOWAARD - De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in Cool kunst en cultuur start dinsdag 30 april om 11.00 uur! In 2024-2025 ga je met Cool op reis. Met een brochure als reisgids, koffers op de cover en last-minute koffers-deals wordt reizen de rode draad door het seizoen.

Als voorproefje krijg je alvast drie fijne reistips! Zo start Raymond Mens het reisprogramma met zijn interessante theatercollege ‘Lang Leve Amerika’, neemt Isa Hoes je in de hilarische komedie ‘Casa Mia’ mee naar Italië en gaan Stanley Burleson en Doris Baaten met je mee naar Egypte voor een spannende whodunit van Agatha Christie.

Andere populaire bestemmingen zijn onder andere Pieter Derks, Daniël Arends, Skotwal, Jandino en De Verleiders. Nieuwsgierig naar het hele programma? Vanaf zaterdag 20 april kun je alvast je eigen reisschema plannen, want dan staat het aanbod op www.coolkunstencultuur.nl

Tickets voor de voorstellingen in seizoen 2024-2025 zijn vanaf dinsdag 30 april 11.00 uur te bestellen via www.coolkunstencultuur.nl en bij de servicebalie van Cool.