Sportieve Familiedag voor de hele buurt bij SVW ‘27

Nieuws
Speel bubbelvoetbal tijdens de Familiedag bij SVW '27.
Speel bubbelvoetbal tijdens de Familiedag bij SVW '27. (Foto: Archief)

HEERHUGOWAARD - Voetbalvereniging SVW ‘27 organiseert zondag 4 juni een familiedag als afsluiting van het seizoen. Vanuit het Open Club-initiatief worden deze dag veel activiteiten georganiseerd die voor iedereen toegankelijk zijn: niet alleen leden, maar ook omwonenden en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

In het kader van de Open Club is SVW’27 onder leiding van Jack Contze gestart met het Living Lab. Samen met een aantal stagiairs van het Horizon College werd de buurt op de hoogte gebracht over het evenement. Het Living Lab zoekt actief samenwerkingen met andere organisaties, met als doel elkaar te versterken. Het initiatief wordt ondersteund door Heerhugowaard Sport. Tijdens de Familiedag is informatie beschikbaar over het Open Sportpark, wordt de geschiedenis van SVW’27 gepresenteerd en kan er gestruind worden over de kledingmarkt.


Bubbelvoetbal

De ochtend begint om 09.30 uur met ouder-kind voetbal, waarbij jeugdteams het mogen opnemen tegen de ouders. Hierna volgt een penaltybokaal per leeftijdscategorie. Op het kunstgrasveld zijn veel activiteiten waar je vrijblijvend aan kan deelnemen: bubbelvoetbal, levend tafelvoetbal, voetbaldarts, snelheidsschieten, doelschieten en blindenvoetbal. Kinderen krijgen een stempelkaart en kunnen een suikerspin en limonade verdienen. Vanaf 13.30 uur spelen de jeugdteams vanaf de JO17 en de senioren het mixtoernooi 7 tegen 7 en vanaf 16.00 uur is er livemuziek op het pleintje naast de kantine. Er is ook een hapje en drankje geregeld. De kampioenen van dit seizoen worden gehuldigd door de burgemeester. 

Wil je als vrijwilliger meehelpen om deze dag tot een succes te maken? Meld je dan aan bij Ed Veldhuisen via hjo@svw27.nl of 06-11532670. Tot ziens op sportpark De Kabel aan de Parklaan 3 in Heerhugowaard!